![]() |
İbrahim Betil ( 1944) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Betil ( 1944)1944 ![]() ![]() ![]() ![]() · çeşitli bankaların Genel Müdürlük, Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkanlığını, · Türkiye ve yurtdışında bankaların kuruculuğunu yaptı ![]() · Çeşitli Leasing, Faktoring ve sınai şirketlerin yönetiminde bulundu ![]() · Halen bazı şirketlerin Yönetim Kurulu üyesidir ve proje bazında Danışmanlık işleri yapmaktadır ![]() İbrahim Betil Türkiye'nin eğitim yaşamıyla yakından ilgilenmektedir ![]() · ENKA Okullarının Kurucusu ve Mütevelli Heyet başkanıdır ![]() · Türkiye Eğitim Gönülllüleri Vakfı kurucularındandır ve halen bu vakfın Yönetim Kurulu Başkanıdır ![]() · Bunların dışında pekçok Okulun /Eğitim Vakfının kurucusu, Yönetim Kurulu üyesi veya Başkanıdır ![]() İbrahim Betil ayrıca · Bir özel televizyon kanalında 15 günde bir Mercek isimli Ekonomi programı ve · Açık Radyo'da Ağustos Böceği programıyla Dünyadan Çocuk Şarkıları ve Çocuk Müziği'nden seçtiklerini çocuklarla birlikte sunmaktadır ![]() HAKKINDA YAZILANLAR Patronuna kızdı, banka kurdu Hürriyet 23 Kasım 1992 *Bankekspres sahibi iken çalışma yöntemleri, özellikleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Betil Yönetim Danışmanlığı Şirketi Kurdu Hürriyet 20 Mayıs 1996 *Betil ve İlkorur Danışmanlık Ltd ![]() *Ortağı Korkmaz İlkorur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarın Türk Prensleri Yeni Yüzyıl 21 Eylül 1996 *İbrahim Betil’in kardeşi Mehmet Betil ![]() *Ortakları:Ofer Magen, Ercan canmutlu, Bernd Karre, Alvi Mazon ![]() *İsviçre’de kurulu Karma Internatıonal Şirketi ile 1 milyar dolar ciro yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Betil:Türkiye’nin en büyük dilencilerinden biriyim Sabah 1 Ekim 2000 *Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın çalışları hakkında bilgiler ![]() *Gençliğinde Maocu idi ![]() *YDH Kurucusu, Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelaynak İbrahim Hürriyet 27 Şubat 2000 *İki liderden çok etkilendim:Mao ve Özal *Cüneyt Ülsever en yakın arkadaşı *Açık Radyo’da Ateş Böceği programını yapıyor ![]() *Enka Okulları’nın fikri tasarım sahibi ![]() |
![]() |
![]() |
|