Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1953, başeğmez, mukadder

Mukadder Başeğmez ( 1953)

Eski 07-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mukadder Başeğmez ( 1953)

İstanbul Milletvekili-FP

Sivas-Zara - 1953, Abdullah, Pakize - Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü - Serbest Ticaret - XIX, XX nci Dönem İstanbul Milletvekili - Evli, 4 Çocuk

HAKKINDA YAZILANLAR

GÜNDEM

Başeğmez FP'den istifa etti

Hürriyet 20 Nisan 2001

FP İstanbul Milletvekili Mukadder Başeğmez, partisinden istifa etti Başeğmez, ''FP'ye ve partililere saygım ve sevgim hep oldu, olacak Bir tenkidim yok'' dedi Tayyip Erdoğan'la hareket etmediğini söyleyen Başeğmez, başka bir partiye geçip geçmeyeceğine yönelik bir soruya ise "Bakacağız" yanıtını verdi

Başeğmez, TBMM Başkanlığı'na gönderdiği istifa dilekçesinde, ''Fazilet Partisi'nden 19 4 2001 tarihi itibariyle istifa ettiğimi beyan eder, gereğini arz ederim'' ifadesine yer verdi

Başeğmez, gazetecilerin istifasının gerekçesini sorması üzerine, ''böyle oldu'' ifadesini kullandı ve siyasetçilerin toplumsal değişim talebini görmezlikten gelemeyeceğini söyledi

Mukkader Başeğmez, parti yönetimiyle herhangi bir anlaşmazlığının bulunup bulunmadığı sorusu üzerine, ''FP'ye ve partililere saygım ve sevgim hep oldu, olacak Bir tenkidim yok'' diye konuştu

''Tayyip Bey'le mi hareket ediyorsunuz?'' sorusuna Başeğmez, ''Hayır'' karşılığını verirken, ''Başka bir partiye geçecek misiniz?''sorusuna da ''Bakacağız'' dedi

Başeğmez'in istifası ile FP'nin milletvekili sayısı 101'e düşerken, bağımsızların sayısı 8'e yükseldi

Başeğmez Geri Döndü !

Fazilet Partisi'nden istifa ettiğini açıklayan İstanbul Milletvekili Mukadder Başeğmez bir gün sonra partisine geri döndü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com