Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1959, murat, ülker

Murat Ülker ( 1959)

Eski 07-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Ülker ( 1959)

Murat Ülker, 2000 yılından beri grubun İcra Kurulu Başkanı olarak yürüttüğü görevini 2008 yılından itibaren Yönetim Kurulu Başkanı olarak sürdürmektedir

1982 yılında iş hayatına başlayan Murat Ülker, önce yurtdışında çeşitli mesleki kurslara (AIB ve ZDS) katılmış, ABD'de Continental Baking şirketinde staj yapmıştır İki yıl süreyle Ortadoğu'da ihracat konusunda çalışmış, ABD ve Avrupa'da üç yıl boyunca bisküvi–çikolata–gıda sektörüyle ilgili yaklaşık 60 kadar fabrika ve tesiste incelemeler yapmıştır Ayrıca çeşitli IESC projelerinde görev almıştır

Murat Ülker, Gruptaki görevine 1984 yılında Kontrol Koordinatörü olarak başlamıştır, devam eden yıllarda İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür olarak görev yapmıştır Daha sonra İcra Komitesi Üyeliği ve grubun çeşitli şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır Bu arada, “Dikey Entegrasyon” ilkesine bağlı olarak birçok yeni yatırımı gerçekleştirmiştir

Yelken sporu ve avcılıktan, bunların yanı sıra ailesiyle seyahat etmekten hoşlanmaktadır 1959 yılında doğmuş olan Murat Ülker, evli ve üç çocuk babasıdır

Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Murat Ülker, İngilizce ve Almanca bilmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com