Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barguti, mervan

Mervan Barguti

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mervan Barguti

HAKKINDA YAZILANLAR

Arafat'ın yerine kim geçecek

Hürriyet 29102004

Arafat'ın ölümü halinde Filistin yönetimin başına geçebilecek 5 isim ön plana çıkıyor

Ahmed Kurey: Filistin Başbakanı, Arafat'ın eski destekçilerinden 1993'te Oslo'da İsrail ve Filistin arasında gerçekleşen gizli görüşmelerde kilit rol oynamıştı 66 yaşındaki Kurey'in son aylarda kendisine yeterli yetkiyi vermemekle eleştirdiği Arafat'la arası açık

Mahmud Abbas: Filistin Kurtuluş Örgütü'nün Arafat'tan sonraki en önemli ismi 69 yaşındaki Abbas, liderlik için Kurey'den sonraki en güçlü aday

Mervan Barguti: Cinayet suçundan halen İsrail'de hapis yatıyor Uzun dönemde Arafat'ın en güçlü halefi konumunda İkinci "İntifada" hareketinin yöneticilerinden

Muhammed Dahlan: Eski içişleri bakanı Halen Gazze Şeridi'nin güvenlik şefi Reform yanlısı genç yönetim içinde göze çarpan isimlerinden İsrail'in Gazze Şeridi'nden tek taraflı çekilmesi ardından düzeni sağlayabilecek bir lider olarak görülüyor

Revhi Fettuh: Filistin Parlamento Sözcüsü, yasalara göre, Arafat'ın ölümünün ardından 60 gün süreyle başkanlık görevini sürdürecek Liderlik için zayıf adaylardan biri olmasına karşın kilit konularda karar alınırken diğerlerini etkileyecek bir isim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com