Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1960, aydın, murat

Murat Aydın ( 1960)

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Aydın ( 1960)

"Zeytinburnu'nu İstanbul'un kültür ve ticaret merkezi yapmakta kararlıyız Belediye olarak İstanbul'da en çok yatırım yapan belediyeler sıralamasında birinciliği aldık İşte bu başarı bizim ciddiyetimizin açık bir göstergesidir"

Sevgili hemşehrilerim

Bizi biz yapan, bizi güçlü kılan değerlerimizi geleceğe taşıyarak, modern dünyanın bir parçası olabileceğimiz inancını taşıyorum Bu anlayıştan hareketle tarihi ve kültürel değerlerimizi öne çıkaracak ve tanıtımını sağlayacak çalışmalar yaptık Bugün Zeytinburnu birçok alanda İstanbul'un dünyaya açılan penceresi olmayı başarmıştır Zeytinburnu değişmiştir, değişmeye devam etmektedir Biz tıpkı beş yıl önce başladığımız gibi aynı hız ve aynı heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz

Sevgili hemşehrilerim

Bu başarının ardında bize verdiğiniz gönül desteği, bize duyduğunuz güven vardır

Bu desteğin, bu güvenin sorumluluğunu hep hissedecek, Zeytinburnu için her zaman en iyisini gerçekleştirme gayreti içinde olacağız Hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu, aydınlık bir gelecek diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com