![]() |
Leyla Alkış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Leyla AlkışHABER Buzdolabına kapatılan Mendilci kız şimdi üniversiteli Star 16 Eylül 2007 Beylikdüzü McDonald’s’ın derin dondurucusuna kapatıldığında 10 yaşında olan ‘mendilci kız’ Leyla Alkış büyüdü ![]() ![]() STAR(ÖZLEM YILMAZ) Beylikdüzü McDonald’s’ın derin dondurucusuna kapatıldığında 10 yaşında olan ‘mendilci kız’ Leyla Alkış büyüdü ![]() büyük travmayı atlatan ve burslu okuduğu kolejden takdirle mezun olan 17 yaşındaki Leyla şimdi üniversiteli ![]() çalışanı tarafından derin dondurucuya kapatıldığında Türkiye’nin gündemine oturdu Leyla Alkış ![]() ![]() ![]() Alkış, eğitimini Beykent Eğitim Kurumları’nın verdiği bursla sürdürdü ![]() ![]() kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen genç kız ‘Burslu okuyacağım ![]() diyor ![]() ‘KORKUDAN BAYILDIM ![]() ![]() ![]() YAŞADIKLARINI atlatmak için çok çaba gösterdiğini belirten Leyla Alkış, unutmak istediği o günü şöyle anlatıyor: ‘Beni derin dondurucuya koyarken ‘Seni köpeklere yem edeceğiz’ diyorlardı ![]() ![]() ‘Yeğenimi götürdüler’ diye yardım istemiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘MENDİLCİ KIZ’ ÜZÜYOR KAMUOYUNDA artık ‘mendilci kız’ olarak anılmak istenmediğini vurgulayan genç kız sözlerini şöyle sürdürüyor: ‘Beni tanıyanlar hala ‘Sen mendilci kız mısın’ diye soruyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|