Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kurtulmuş, numan

Numan Kurtulmuş

Eski 06-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Numan Kurtulmuş

1959 yılında doğdu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu 1984 yılında, yine aynı fakültede yüksek lisansını tamamladı 1988-1989 öğretim yılında ABD’nde Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda misafir öğretim üyesi olarak bulundu Sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır Ayrıca, çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sunmuştur Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi ve Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile Post-Endüstriyel Dönüşüm ve Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur 1992 yılında iktisat doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında doçentlik ünvanı almıştır Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınlanmıştır Bir ara İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı Halen Saadet Partisi’nde siyaset yapıyor

xxx

Felicity Party (SP)

Chair: Numan Kurtuluş - Born in Ünye in 1959 He earned a master's degree from İstanbul University's School of Management In 1998, he became the Virtue Party’s (FP) İstanbul provincial head and a member of the party’s General Administrative Board Then he served as the Saadet Party’s İstanbul Provincial head and deputy chair He became a professor in 2004 Kurtuluş was elected to the SP helm at its Third Ordinary Congress in October 2008 He is married and has three children

Founded: July 20, 2001

Address: Ziyabey Cad 2 Sok No 15 Balgat, Ankara

Tel: (0312) 284 8800

Fax: (0312) 284 1293 - 285 6246

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com