Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1944, alpay, şahin

Şahin Alpay ( 1944)

Eski 06-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şahin Alpay ( 1944)

1944 yılında Ayvalık’ta doğduSabiha ve Ahmet Alpay’ın oğlu Kendi ifadesine göre ataları 1923 sonrası mübadele safhasında Serez ve Midilli'den Türkiye'ye göçetmişler 1961-62 eğitim yılında AFB bursu ile bir sene ABD'de lisede okudu Robert Lisesi’nde ve AÜ SBF’de okudu Gençlik yıllarında Doğu Perinçek liderliğindeki gizli örgüt, Türkiye İhtilalci İşçi Köylü Partisi’nin ilk kurucu çekirdeği içinde yer aldı Şimdi liberalStockholm Üniversitesi’nde doktora yaptı1982 yılında Cumhuriyet gazetesinde yazarlığa başladı, Sabah’ta devam ettiUzun yıllar Milliyet gazetesinde yazdı ve Entelektüel Bakış sayfasını yönetti CNN Türk’te aynı adlı haftalık programı yönetti Zaman gazetesinde yazıyorİngilizce ve İsveçce biliyorEvli ve iki çocuk babası

ESERİ:

2020 Yılında Türkiye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com