Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1960, çekirge, pınar

Pınar Çekirge ( 1960)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pınar Çekirge ( 1960)

yazar

1960 yılında İstanbul’da doğdu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ni bitirdi 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nde "The MMPI Pprofiles of the Male Homosexuals" adlı araştırmasıyla yüksek lisansını tamaladı Edebiyat dünyasına, "Yalnızlık Adasının Erkekleri" (Altın Kitaplar 1991, Arma Yayınları 1999) adlı çalışmasıyla girdi

ESERLERİ:

•Yalnızlık Adası'nın Erkekleri (1991-Altın Kitaplar)

•Marjinal Kadınlar (1992- Altın Kitaplar)

•Marazi Aşklar (1992 - Cep Kitapları)

•Niçin İntihar ? (1996 - Altın Kitaplar)

•Öteki Kadın (1997 - Cep Kitapları)

•Ajda Pekkan - Profili Olmayan Kadın (Cep kitapları - 1998)

•Üvey Anne Efsanesi (Benseno Yayıncılık - 2002)

•Sahne Tozu (Benseno Yayıncılık - 2003)

•Adı Diğer Kadın (An Yayıncılık - 2003)

•Gizli Defter (Benseno Yayıncılık - 2004)

• Tuzla'da İktisadi Faaliyetler ve Arazi Kullanılışı (İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi - 1982)

•The MMPI Profiles of the Male Homosexuals (Boğaziçi Üniviversitesi - 1986)

•Cemal Türker'in Teşrin Fırtınası (2006) Ve Ne De Olsa Sonbahardı (2007) adlı kitaplarının editörlüğünü yaptı

• Başrolde FİLİZ AKIN" (Epsilon Yay ,2007)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com