Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1953, mehmed, uzun

Mehmed Uzun ( 1953)

Eski 07-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmed Uzun ( 1953)

1953 Siverek doğumlu 1977 yılından bu yana Avrupa'da, İsveç'te yaşıyor Kürtçe, Türkçe ve İsveççe edebi çalışmalarıyla çok dilli, çok kültürlü olan Mehmed Uzun, uzun yıllar İsveç yazarlar birliği yönetim kurulu üyeliği yaptı Ayrıca İsveç Pen Klubu ve Uluslararası Pen Klup'ta aktif çalışıyor İsveç ve dünya Gazeteciler Birliğinin de üyesidir Bugüne kadar Kürtçe altı roman yazan Mehmed Uzun'un romanları başta Türkçe olmak üzere birçok dile çevriliyor Denemeleri de çeşitli dergi ve gazetelerde yirmiye yakın dilde yayınlanıyor

ESERLERİ

Aşk Gibi Aydınlık Ölüm Gibi Karanlık, Kader Kuyusu, Yitik Bir Aşkın Gölgesinde,Nar Çiçekleri Gendaş Y

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com