Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kumlu, mustafa

Mustafa Kumlu

Eski 07-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mustafa Kumlu

1951 yılında Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi’ne bağlı Büyükkaramanlı Köyü’nde doğdu İlkokulu köyünde, ortaokulu ve liseyi Kayseri’de okudu Askerlik görevinden sonra 1974 yılında DSİ 12 Bölge Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışmaya başladı ve 1977 yılında Kayseri TES-İŞ Sendikası’nın Genel Sekreterliği’ne seçildi Bu görevi 1986 yılına kadar sürdürdü 1986 yılında Kayseri Şube Başkanlığı’na seçildi Bu görevi sürdürürken 1990 da Genel Merkez Olağanüstü Genel Kurulu’nda Genel Mali Sekreterliğe getirildi Kumlu, TES-İŞ’in 7 Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçildi TÜRK-İŞ’in 1999 yılında yapılan genel kurulunda Genel Mali Sekreterliğe seçilen Kumlu 19 Olağan Genel Kurulda da Genel Sekreterlik görevine getirildi Kumlu evli ve iki çocuk babasıdır

HABER

Türk-İş'in yeni genel başkanı Kumlu

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın] 09 Aralık 2007

Türk-İş Genel Başkanlığı'na Mustafa Kumlu seçildi 2002'de Türk-İş Genel Başkanı olan Salih Kılıç, Türk-İş'in 20 Olağan Genel Kurulu'nda seçimi kaybetti

Türk-İş Genel Başkanlığı'na Mustafa Kumlu seçildi Türk-İş'in 20 Olağan Genel Kurulu, yönetim organlarına yapılan seçimlerle çalışmalarını tamamladı Türk-İş Genel Başkanlığına son yönetimde Genel Sekreterlik görevini yürüten Mustafa Kumlu seçildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com