Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
serpil, timuray

Serpil Timuray

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serpil Timuray

Kariyer hayatına 1991’de Procter&Gamble pazarlama departmanında başlayan Serpil Timuray, 1999 yılında DanoneSA bünyesine DanoneSA Tikveşli Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak katıldı Bir süre kurumun Satış ve Pazarlama Direktörlüğünü birlikte yürüten Timuray; Haziran 2002’de DanoneSA Süt Ürünleri Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı oldu

Serpil Timuray, 2003’te DanoneSA şirketlerinin Danone Grubu tarafından % 100 hisse satın alımı konsolidasyonunu ve entegrasyonunu, Ocak 2004’te Nestle Türkiye sütlü ürünler işinin satın alımı ve entegrasyonunu, 2003-2006 döneminde Groupe Danone’nin dünyadaki en kapsamlı endüstriyel yatırım programlarından birinin Türkiye’de gerçekleşmesini ve bu sayede Türkiye’de %100 yerli üretime geçilmesini yönetti 2003 yılında Dünya Yayın Grubu tarafından “Gıda ve İçecek Sektörü’nün En Başarılı İş Kadını” ödülüne layık görülen Timuray, SETBİR (Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, YASED ve TUSİAD üyesidir

Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi ve Amerika’da North Carolina Asheville High School’da tamamlayan ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serpil Timuray, evli ve 1 çocuk annesidir

Xx

Vodafone, Türkiye başına Timuray'ı getirdi

Hürriyet 11 Kasım 2008

Timuray, 1 Ocak 2009 tarihinde Vodafone Grubu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü ve Vodafone Türkiye CEO’su Ian Gray’den görevi devralacak

Ian Gray, “Vodafone olarak hızlı tüketim sektöründe engin deneyim sahibi, Türkiye pazarı ve tüketici beklentileri konusunda uzman bir liderin Vodafone’a katılıyor olmasından son derece memnunuz” dedi

Gray, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bundan böyle, Vodafone Grubu’nun global deneyiminin Türkiye’de uygulanmasında ve Türkiye’nin en iyi mobil operatörü olma yolunda bize Serpil Timuray liderlik edecek Timuray’ın, marka yönetimi ve pazar liderliği konularındaki deneyimlerinin de Vodafone Türkiye’ye yeni bir bakış açısı ve yeni bir enerji getireceğine yürekten inanıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com