Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1952, akdemir, süleyman

Süleyman Akdemir ( 1952)

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süleyman Akdemir ( 1952)

1952 yılında Bursa'da doğdu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni 1975'te bitirdi Çalışma Bakanlığı'nda iş müfettişi olarak iki yıl çalıştı 1978 yılında Ege Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde akademik kariyere başladı 1985 yılında hukuk doktoru oldu Doktora tezi olan "Ceza Hukukunda Mağdurun Korunması" adlı çalışması, Refah Partisi'nin Adil Düzen'ine omurga oluşturdu "Adil Düzen" teorisinin (1984) mimarlarındandır DYP’den milletvekili adayı oldu1988 ile 1991 yılları arasında çeşitli Avrupa kentlerinden Anayasa konusunda konferanslar verdi Aynı dönemde Kırgızistan devlet başkanı Asker Akayev’e danışmanlık görevinde bulundu Akdemir; İngilizce, Rusça, Arapça, İtalyanca, Kırgızca ve Boşnakça biliyor Evli ve çocuksuzSüleyman Karagülle’nin öncülüğünde hareket eden İzmir Akevler Kooperatifi'nin Yönetim Kurulu Başkanı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com