Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
danış, ishak

İshak Danış

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İshak Danış

Hafız İshak Danış, 15 Haziran 1969 tarihinde Trabzon'un Of ilçesi Balaban Düz Mahalle'de doğdu İlkokulu Balaban ilköğretim okulunda bitirdi

Hafızlığını aynı beldede Balaban Kur'an Kursu'nda tamamladı

1991'de Arapça eğitiminden icazet aldı

1993'te Rize İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu

2000'de Ali Şahin Hoca'dan Aşere-i Takrib'i tamamlayarak icazet aldı 2006'da İbrahim Tanrıkulu Hoca'dan Tayyibe'yi bitirdi

Halen Beyoğlu Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Cami'de İmam Hatip olarak vazife yapmaktadır

Anadolu İlahiyat Ön lisans mezunu olup evli ve dört çocuk babasıdır

Başta Beyza Müzik olmak üzere, Medya Ofis, Ekmel Yayıncılık ve Goldsoft Yazılım’dan çıkmış ve piyasada yayınlanmış eserleri mevcuttur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com