Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beşir, salih

Salih Beşir

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Salih Beşir

1971 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu

İlk, orta ve lise tahsilini Araklı’da tamamladı

1994 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu

Üniversite yıllarında başladığı sosyal çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı Beyoğlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık-Der İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Tüm Eczacılar Derneği kurucu başkanlığı görevleri ile devam etti

Başakşehir Spor Kulübü’nün kurucu üyesidir

1999 yılında Fazilet Partisi Başakşehir temsilcisi olarak başladığı siyasi çalışmalarında, 2003-2008 yılları arasında 5 yıl Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı olarak görev yaptı

2 Mart 2008’deki 3 Olağan İl Kongresinden sonra Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve İstanbul İl Mahalli İdareler Başkanlığı görevine getirildi Bu görevine devam ederken Başakşehir’in ilçe olmasıyla, Başakşehir’e kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildi

2004 Mahalli seçimlerinde Saadet Partisi’nden Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Beşir, 2007 Milletvekili seçimlerinde de 3 Bölge Milletvekili adayı oldu

2002-2004 yılları arasında Başakşehir 1 Etap Site Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı Bu dönemde birçok başarılı hizmete imza attı

Site yönetim kurulu başkanı iken yaptığı başarılı çalışmalar, Başakşehir’deki bütün siteleri etkiledi ve Başakşehir genelinde site yönetim hizmetlerinde önemli gelişmeler yaşandı

Yaptığı başarılı ve istikrarlı çalışmaları nedeniyle bölge halkının ve teşkilatının takdirini kazandı

Halen Başakşehir 1 Etap’ta eczacılık mesleğine devam etmekte olup, MÜSİAD üyesidir 10 Yıldır Başakşehir 1 Etap’ta ikamet eden Mehmet Salih Beşir, evli ve 5 çocuk babasıdır

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın]

bilgi@salihbesircom

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Cd No 137 Kat 2

Tel: 0212 4070125-26

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com