![]() |
Salih Beşir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Salih Beşir1971 Yılında Trabzon’un Araklı ilçesinde doğdu ![]() İlk, orta ve lise tahsilini Araklı’da tamamladı ![]() 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu ![]() Üniversite yıllarında başladığı sosyal çalışmalarına Milli Gençlik Vakfı Beyoğlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Sağlık-Der İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Tüm Eczacılar Derneği kurucu başkanlığı görevleri ile devam etti ![]() Başakşehir Spor Kulübü’nün kurucu üyesidir ![]() 1999 yılında Fazilet Partisi Başakşehir temsilcisi olarak başladığı siyasi çalışmalarında, 2003-2008 yılları arasında 5 yıl Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı olarak görev yaptı ![]() 2 Mart 2008’deki 3 ![]() ![]() ![]() 2004 Mahalli seçimlerinde Saadet Partisi’nden Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Beşir, 2007 Milletvekili seçimlerinde de 3 ![]() ![]() 2002-2004 yılları arasında Başakşehir 1 ![]() ![]() ![]() Site yönetim kurulu başkanı iken yaptığı başarılı çalışmalar, Başakşehir’deki bütün siteleri etkiledi ve Başakşehir genelinde site yönetim hizmetlerinde önemli gelişmeler yaşandı ![]() Yaptığı başarılı ve istikrarlı çalışmaları nedeniyle bölge halkının ve teşkilatının takdirini kazandı ![]() Halen Başakşehir 1 ![]() ![]() ![]() ![]() [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() bilgi@salihbesir ![]() Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Cd ![]() ![]() ![]() Tel: 0212 4070125-26 |
![]() |
![]() |
|