Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
levent, tüzel

Levent Tüzel

Eski 07-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Levent Tüzel

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı

Abdullah Levent Tüzel, 1961 yılında Giresun’da doğdu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Tüzel 1985'ten itibaren serbest avukatlık yaptı İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi'nde Yönetim Kurulu üyeliği, Çağdaş Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi Başkanlığı yaptı 1996 yılında Emek Partisi kurucu Genel Başkanı olan Abdullah Levent Tüzel, halen EMEP Genel Başkanlığını sürdürürken 01 Haziran 2007'de istifa ederek İzmir 1 Bölge'den emek ve demokrasi güçlerinin ortak bağımsız milletvekili adayı oldu, seçimlerde yeterli oy alamadı

Kuruluş tarihi: 27/03/1997

Adres: Sezenler Sok No:2/8 Sıhhiye/ANKARA

Tel: (0312) 232 41 98

Fax: (0312) 232 41 97

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın]

xx

Labor Party (EMEP)

Chair: Abdullah Levent Tüzel - Born in Giresun in 1961 After graduating from Istanbul University's Law School, beginning in 1985, Tüzel worked as an independent lawyer He served on the board of the Human Rights Organization’s Istanbul branch and chair of the Contemporary Lawyers Association’s Istanbul branch He became founding chair of the Labor Party in 1996 Tüzel stepped down from the helm in June 2007 and stood as an independent candidate from İzmir representing labor and democracy defenders, but failed to get enough votes to win a seat in Parliament

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com