Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1979, kahveci, nihat

Nihat Kahveci ( 1979)

Eski 06-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Kahveci ( 1979)

Futbolcu

Pozisyonu Forvet

Doğum Tarihi 1979

Doğum Yeri İstanbul

Boyu(cm) 175

Kilosu(kg) 75

Önceki Kulübü BJK

Eğitim Durumu Lise

Hobileri Sinema, araba kullanmak, müzik dinlemek

Ayakkabı No 41

x

Kasım 1979’da İstanbul’da doğan Nihat Kahveci, Beşiktaş altyapısında futbola başladı 1997-98 sezonunda, takımda gençleştirme operasyonu yapan Toshack, onu hemen fark etti Yasin, Savaş ve Aydın’la birlikte Nihat da A Takım’a girdi Güçlü ayakları, uzaktan şut atma yeteneği ve süratiyle kısa sürede Beşiktaş’ın vazgeçilmez oyuncusu oldu

Nihat, Beşiktaş formasıyla 5 sezonda 115 lig maçı oynadı 27 gol attı

2001-2002 sezonunda sergilediği performans onu Avrupa’ya taşıdı Eski teknik direktör Toshack tarafından Real Sociedad’a transfer edildi Şimdi Villareal takımında oynuyor

2002 Dünya Kupası’nda da yer alan Nihat, Milli Takım’ın da vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor

2008 Avrupa Şampiyonası'nda, Türk Milli Takımı'nın, özellikle Çek Milli Takımı karşısında gösterdiği başarıda, attığı iki golle etkin oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com