![]() |
Vahap Munyar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vahap MunyarHAKKINDA YAZILANLAR Gözünün yaşına bakmaz, doğruyu söyler Boş bulunduğun anda, dank diye FERAİ TINÇ Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi Vahap'ın Doğrucu Davut'luğunu, üslubundaki yumuşaklığa bir isyan gibi taşıması, her şeyden önce haberciliğinden kaynaklanıyor ![]() K ORİDOR sohbetleri sırasında Vahap'ın önünde durmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da ‘‘Amma yaşlandın bugünlerde!’’ Onu tanıtmaya bu sözlerle başlamak ne anlama geliyor? Patavatsız olduğunu mu ima ediyorum? Hayır ![]() ![]() Yoksa kırıcı olduğunu mu söylemeye çalışıyorum ![]() ![]() Ekonomi servislerinin, üç kişiyle gazete binalarının minicik odalarına sığdığı günlerden beri tanıdığım Vahap Munyar, aslında bir denge adamıdır ![]() İlişki cambazıdır ![]() Servis yönetmek kolay bir iş değildir ![]() ![]() En ufak bir hatayı kaldırmaz o sayfalar ![]() ![]() ![]() Ekonomi haberleri de öyle ![]() ![]() İşte ekonomi servisinin yöneticiliğini saçıp dökmeden, üstelik de servisini sürekli güçlendirerek ve de yazı işlerinin güvenini kazanarak başarıyla sürdüren Vahap Munyar, nasıl olur da bazen, en son söylenecek lafı en başta söyler? Hatta bu, hiç söylenmemesi gereken bir laf da olabilir pekala, ‘‘Amma da yaşlanmışsın’’ gibi ![]() Bu sorumun yanıtını Vahap yazı yazmaya başladıktan sonra bulabildim ![]() Köşe yazarları kendi aralarında ikiye ayrılır ![]() Haberci köşe yazarları ve fikir adamları ![]() Haberciler kendilerini hemen belli ederler ![]() ![]() İddialarını, mutlaka bir haberle desteklemek gerektiğini düşünürler ![]() Yazılarındaki heyecan haberdir ![]() ![]() ![]() İşte Vahap'ın ‘‘Doğrucu Davut’’luğunu, üslubundaki yumuşaklığa bir isyan gibi taşıması onun her şeyden önce haberciliğinden kaynaklanıyor ![]() Kemal Derviş'in, ‘‘Hazirandan itibaren piyasalar rahatlayacak’’ açıklamasından henüz geri adım atmadığı o haziran ayında yazdığı bir yazısında Vahap ‘‘Alkışlar arasında bu hafta bir milyar dolar gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vahap kimsenin gözünün yaşına bakmaz, doğruyu söyler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|