Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kirankaya, turhan

Turhan Kirankaya ( 07.10.1945)

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Turhan Kirankaya ( 07.10.1945)

7 Ekim 1945 tarihinde Sivas'da doğdu Sanayici bir ailenin oğlu Endüstri Meslek Lisesi’sinden sonra MSB TefDBşkLvTefKrl da askerlik görevini tamamladı Baba mesleği olan zirai alet imalatı işi ile işe başladı İzmit'te 1969 yılında kardeşleriyle birlikte Semi Treyler imalatı işi yaptı Çok ortaklı bir şirkete ortak oldu Şirketin yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlüğünü yaptı 1999 depreminden sonra 2004 yılına kadar araştırmalarını sürdürerek "Harika Metal Titanyum" çelik kadar sağlam, çeliğin yarı ağırlığındaki tıbbi ve endüstriyel titanyum ithalatını yapmaya başladı Bu işin ülkemizdeki ilklerindendir Halen İngiltere, Lüksemburg, Fransa, Hollanda başta olmak üzere ortopedi diz, kalça protezi ve kemik grefti üretici firmalarla işbirliği yapmaktadır Birçok firmanın Türkiye tek distribütörüdür Evli ve üç çocukludur Halen TİMED Endüstriyel Titanyum Alaşımları ve Tıbbi Malzemeler Ticaret ve Sanayi Limited Şirketinin Müdürlüğünü yapmakta ve firmanın kurumlaşması için çaba sarf etmektedir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com