Son Sözler |
06-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Son SözlerRus ruleti oynayan Rock Yıldızı Terry Kath: "Merak etmeyin, dolu değil" [img]~sub/images/george-orwell-2jpg[/img] Ünlü yazar George Orwell: "Ellisine gelen herkes hak ettiğini bulacaktır" Canlı gömülmekten korkan ünlü besteci Chopin: "Beni kesip, içimi açmalarını sağlayacağına yemin et Böylece canlı canlı gömülmekten kurtulurum" Yazar Damon Runyon: "Eserlerimi bir bronz muhafazada tutun ve yılda bir kez bana hatırlatması için birini görevlendirin" George Bernard Shaw: "Bu da benim için yeni bir deneyim olacak" Richard Wagner: "Bu cehennemin aşağılık yaratıklarına çok düşkünüm ve onların hasretini çekiyorum" Fransız ressam Eugene Delacroix: "Mezarıma ne resim ne heykel nede fotoğraf, hiçbir şey koymayınız" Victor Hugo: "Siyah bir ışık görüyorum" Edebiyatçı Peyami Safa: "İşte bu fena" Karikatürist Cemal Nadir: "Ah iyi olsam, terliklerimi giysem, şuodada dolaşsam, şu köşeye geçsem, resimlerimi yapsam" Rus edebiyatçı Anton Çehov: "Çok zamandır şampanya içmemiştim" Ünlü edebiyatçı Gogol: "Bir merdiven çabuk bir merdiven getirin" [img]~ehanlon/voltairejpg[/img] Yatağının başucundaki kandil alev alan Voltaire: "Ne? Daha şimdiden alevler ha?" [img](1628-1702)jpg/220px-Dominique_Bouhours_(1628-1702)jpg[/img] Fransız Dil Bilimci Dominique Bouhours: "Ölmek üzereyim veya ölüyorum Her iki ifade de doğrudur" İngiliz Kralı 2 Charles: "Ölümüm çok uzun sürdü, umarım beni affedersiniz" İngiliz şair Lord Byron: "Her şey bitti, artık çok geç" Pakistanlı şair İkbal: "Haşa ben ölümden korkmuyorum Çünkü ben Müslümanım Her Müslümana yakışan da ölümü tebessümle karşılamaktır Hakikaten ölüm ebediyet alemine açılan ilk perdedir" Oscar Wild: "Ya duvar kağıdı gidiyor, ya da ben" |
|