![]() |
İğrenç Espiriler |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
İğrenç Espiriler*Ben yürüyelim diyorum, Gerard Depardio ![]() *Zenci kadın neden sürekli koluna bakarak makyaj yapıyormuş? Karakolda ayna var da ondan! *Elmanın teki neden diskoya gitmiş? Kurtlarını dökmek için ![]() *Hisbullah'ın kız kardeşinin adı nedir? Herbullah ![]() *Bill Gates neden grip olmuş? Windows açık kalmış da ondan ![]() ![]() ![]() *Taksime cami yapmasınlar ![]() ![]() *Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasakta ![]() *Seni gördüğümde gözlerim dolar, kulaklarım Japon Yeni ![]() *Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa ![]() *Nasrettin Hoca niye eşeğine ters biner? Dikiz aynası kırıldığı için ![]() *Kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz ![]() ![]() ![]() ![]() *Her şeyi bilen ördeklere ne denir? Blendax ![]() *Adam yerde elli bin bulmuş, aramış durmuş ayaklı bin bulamamış ![]() *Annemler 4 kardeş, hayret dayımlar da ![]() ![]() ![]() *En acı on nedir? Biberon ![]() *Fransız İhtilali neye karşı çıkmıştır? Sabaha karşı ![]() *Viyadük-Viyadüşes-Viyakontes *-Beni kızdırdın, sana çok ağır bir laf söyliycem ![]() -Yok ya, neymiş bakalım ![]() ![]() ![]() -Ton ![]() *Doktor: "Astımlı mısınız?" Hasta: "Hayır biz buralıyız" *Doktor: "Amip yapan kuyu suyu içer misiniz?" Hasta: "Yok teşekkür ederim" > EMAYE TENCERE DESENE! HADİ! HADİ! HADİ! < DUR LAN MANYAK! HEYECAN YAPMA! > DESENE DESENE! < EMAYE TENCERE! EEE N'OLMUŞ? > NO YU ARINT! EHE EHE! > Abi sen kaptan mısın? < Evet kaptanım ![]() > Peki hangi kaptan? Su kabı mı yoğurt kabı mı? *-Elektrik sandalyesinde oturan idam mahkumu ne demis? -Cok korkuyorum elimi tutar misin ??? *-Arkadaslar telefonlar dinleniyormus ![]() ![]() ![]() -Iyi iyi dinlensinler zaten çok yorulmuslardi ![]() ![]() ![]() *-Saatin çalisiyo mu? -Evet - Benimkinede is bulsana ![]() ![]() ![]() *-Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus -Neden? -Kendini bi b ![]() ![]() *-Eli olmayan babaya ne denir? -No-el baba ![]() ![]() ![]() *-Ben sünnete karsiyim ![]() -Gençlerin önünü kesmeyelim ![]() ![]() ![]() *-Bir gökdelenin üzerinde kirmizi bir isik yanip sönüyormus neden? -Cünkü binanin sarji bitiyormus ![]() ![]() ![]() *-Tarti neden tartmamis? -çünkü üzerinde anti-tartar dismacunu varmis ![]() ![]() *Sinüs 60, kosinüs tutmus ![]() ![]() ![]() *-Karinca bir zencinin koluna düsmüs ne demis? -Karakola düstüm ![]() *Size bir killik yapayim ; içine killarinizi koyarsiniz ![]() ![]() *Viyana kusatmasi neden bitmis? -Etrafta atacak kus kalmadigi için ![]() ![]() ![]() *Ben her seyi dusunurum demek ki ben tefalim ![]() *-En hizli sayi hangisidir? -10 -Niye? -Onun arabasi var ![]() ![]() ![]() *-Temel arabasiyla dag basinda giderken benzini bitmis ![]() ![]() -Yoldan gecen bir adam merak icinde sormus: -Abi bu senin yaptigin normal mi? -Hayir demis Temel "Kursunsuz" ![]() *Cok iyi gobek atan kazana ne denir? *Iyi oynayan kazansin *Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta *Jilet SEN SOR ben soyleyim *-Tem otoyoluna muz duserse ne olur? -Cevap temmuz *-Ridvan'in bi buyugu nedir? -Ridtwo *-Yerin kulagi var benim de kulagim var ![]() ![]() ![]() -Ben yer miyim ? hayir yemem ![]() ![]() ![]() *-Size deniz anasi taklidi yapayim mi ![]() ![]() ![]() -Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim ![]() *-Allah bana "Yuru Ya Kulum" dedi ![]() -Arabayi sattim *Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden? -Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez ![]() *Volkswagen Passat, sahsi oynama *-Peder amca senin oglun toptu ya -Eee -Simdi tufek olmus *-Can neden bogazdan gelir? -Can Emirgan'da oturdugu icin ![]() *-Can bedenden cikmayinca ne olur? -Diger derslerinden geri kalir *-Tukenmez kaleminin yayini versene -Napican? -Yayla lezzet testi *Sen terlemissindir, sana terlik getiriyim *-Ne diyon? -Celine Dion *Bana yamuk yapma! Ama kare, cember falan yapabilirsin ![]() *Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis neden? -Esek sudan gelmis *-Tomi'nin annesi kimdir? -Anatomi *Arkeologlar arka bahcede kazi yapiyorlarmis, kaz olmus *-Bebegin tekine TIR carpmis ama olmemis,neden? Bezi bariyerliymis ![]() Emel'in selamı var! - Hangi Emel?? - HTML Sporcuydu dereceye girmek için çok çalıştı şimdi hasta, derece ona giriyor Adamın biri yarın ölücem demiş ![]() -Abi sakal bıraksam diyorum ![]() ![]() ![]() -Tamam be güzelim, şu köşeye bırakıver *Yangın dolabını açarsan ne olur? *Cevap:Yang kızar ![]() ![]() ![]() *Geçen ay şubattı, bu ay batacak ![]() ![]() ![]() *Adamın biri, her gördüğü klozete atlıyormuş ![]() Cevap; Kendini bir b ![]() ![]() ![]() *- "yeşil domatesi niye güneşe koyarlar?" - "kızarsın diye ![]() ![]() ![]() - "yoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri beni durdursun yaaa:):):14: :14: :14: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() > EMAYE TENCERE DESENE! HADİ! HADİ! HADİ! < DUR LAN MANYAK! HEYECAN YAPMA! > DESENE DESENE! < EMAYE TENCERE! EEE N'OLMUŞ? > NO YU ARINT! EHE EHE! hahahahahaha Burcu tesekkürler durma durma ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
90burcu
|
![]() Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı ![]() Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun ![]() Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor ![]() ![]() ![]() Tüh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım ![]() ![]() Suçlu ayağa kalk! ![]() ![]() ![]() ![]() Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu ![]() ![]() ![]() Ödümü patlattın ![]() ![]() ![]() Her hakkı saklıymış ![]() ![]() Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa ![]() ![]() Atı alan Üsküdar'ı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Şu çocuğu doğuramadım yaaa! ![]() ![]() ![]() Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ![]() ![]() Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi ![]() ![]() ![]() Çorbamdan kıl çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae ![]() ![]() ![]() ![]() Bayram değil, seyran değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE ![]() ![]() Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm ![]() ![]() ![]() Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun lafın kısası : U ![]() ![]() Oyunu ayakta alkışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır ![]() ![]() Dün kazı kazandan kaz kazandım :)) Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç) Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 TIP! ![]() ![]() Hakan Şükür sahada sakatlanmış ![]() ![]() ![]() ![]() Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ![]() Kadın hakkı diye bir şey yokur ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar ![]() ![]() ![]() Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn ![]() ![]() ![]() Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean ![]() Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır ![]() ![]() ![]() Kitabım evde kaldı ![]() Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan ![]() ![]() ![]() Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır ![]() ![]() ![]() Seven unutmaz, eight unutur ![]() ![]() ![]() İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar ![]() ![]() ![]() Adamın biri yarın ölücem demış ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ![]() Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan ![]() ![]() ![]() Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci ![]() ![]() ![]() Fransızların nesi eksiktir? "Fran"ları tabii ki! Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz ![]() ![]() ![]() Yerin kulağı war benim de kulağım war ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş ![]() Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi Adam bilgisayar başında uyuyakalmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
90burcu
|
![]() ***Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! ***Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış ![]() -Niye attın saati havuza? -Nasıl yüzdüğünü görmek için ![]() -Peki, kurdun mu? -Hayır ![]() -Enayi, hiç kurmadan yüzer mi?? ***Mevlana niye dönüyomuÅŸ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! ***Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan ÅŸampuanlamaya baÅŸlamış ![]() -Olm hiç saç ıslatılmadan ÅŸampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu ÅŸampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! ***BebeÄŸiniz oldu gözünüz aydın, kulaklarınız manisa ![]() ***Fatih Sultan Mehmet tahta çıkınca n'apmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Adamın biri yemek yemeÄŸe bayılıyomuÅŸ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Apo birgün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder?" diye sormuÅŸ! Hepsi bir ağızdan "üüüüüüüüüçççççççççç!" diye bağırmışlar ![]() ![]() ![]() ***Adam karısına "inek" demiÅŸ, birlikte aÅŸağı inmiÅŸler!! ***Viyana kuÅŸatması niye durdurulmuÅŸ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisor yayı gibi yaylar varmış ![]() ![]() ![]() ![]() ***Medyum memiÅŸ kaç kardeÅŸtir? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Heryerim tutuldu bi kulaklarım tutulmadı ![]() ***Noel babanın niye hiç eli yoktur? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Hi-men bankaya gidip kimin adına hesap açtırır? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***OÄŸlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım! ***Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***İki laz, yoldan aldıkları iki kadını eve götürmüşler ![]() -Önceden söyleyelim! Biz Dönmeyiz! -Dönmezseniz dönmeyin!! Ev bizim! ***Biliyomusun: sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!! ***Bir gün Temel sürekli bi göbeÄŸin çevresinde arabayla dönüp duruyormuÅŸ! Yanında oturan Dursun: "Ula Temel neden sürekli döniisin?" demiÅŸ ![]() ***Bu tartı neden tartmıyo?Kim buraya antitartar diÅŸmacunu sürdü? ***Yeni bi kitap çıkmış,ismi "Nasıl parasız mutlu olunur?" Fiyatı on milyon ***Bi adam aÄŸzına yay sokuyomuÅŸ neden?Çünkü Yayla lezzet testi yapıyomuÅŸ ***Bir adamın metresi varmış karısının santimetresi ![]() ***Bir adam yatmış,karısı feribot ![]() ![]() ![]() ***Adamın 1i varmış,ikinci dönem düzeltmiÅŸ ![]() ![]() ![]() ***Taksici: -AÅŸağı inip baksana sinyal çalışıyo mu? Yolcu: -Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmÄ ±yo ***Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ![]() ***-Yeni mi aldın? ![]() ![]() ![]() ![]() ***-Neyi? ***-Babayı,muhahaa ***-Can'ı gördün mü? ***Hakan Şükür maçta sakatlanınca onu kim taşır?Hakan taşıyan :) ***-Büyüyünce ne olucaksın oÄŸlum? -TraÅŸ olucam babacığım iyyyÄŸÄŸÄŸÄŸ ne iÄŸrençmiÅŸim yaa kusura bakmaın artık arklarr:14: :14: :14: |
![]() |
![]() |
|