![]() |
Savaş, Sefalet, Acı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Savaş, Sefalet, Acı![]() Savaş, sefalet, acı ![]() ![]() ![]() ![]() Nachtwey kendini bir “savaş karşıtı fotoğrafçı” olarak görüyor ![]() ![]() ![]() ![]() 63 yaşındaki Nachtwey’in internet sayfasında, “Ben bir tanıktım ve bu resimlerde benim şahit olduklarım ![]() ![]() ![]() ıfır noktası En ünlü fotoğraflarından biri 11 Eylül 2001’deki saldırılarda yıkılan Dünya Ticaret Merkezi’nin güney kulesini yansıttığı kare ![]() ![]() ![]() Fotoğrafçının çalışmaları birçok kez ödüllendirildi ![]() ![]() ![]() İşte Nachtwey’in objektifinden yansıyan o kareler; ![]() Afganistan, 1996 ![]() Kuzey İrlanda, 1981 ![]() Bosna, 1993 ![]() Kosova, 1999 ![]() Pakistan, 2001 ![]() Demokratik Kongo Cumhuriyeti, 1994 ![]() Hindistan, 1993
![]() |
![]() |
Cevap : Savaş, Sefalet, Acı |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Savaş, Sefalet, Acıgerçekten ibret verici resimler paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|