![]() |
Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka! |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!![]() - Heyyt ulen! Benim vekilime laf söyleyecek adamın harçlığını alır, bordrosunu yırtar, kuru ekmeğini köpeklere yediririm ![]() ![]() ![]() - İyi ama abi, bizim maaşlar onlarınınkinin yanında cep harçlığı ![]() - Sus ulen, sus! Cebimin astarını çıkarttırma ![]() ![]() - İyi ya biz de asılız! - Bak uzatma dedim ![]() ![]() - Biz şerefsizce mi yaşayacağız? - Hala konuşuyor şu utanmaza bak yahu ![]() ![]() - Onlar da devlet babaya mı şükredecekler ![]() - Yahu siz ne laf anlamaz adamlarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hımm ![]() - Ya hımm ![]() ![]() ![]() - Yaaa! - Yaa tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Haklısın abi, şimdi sustum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bana bak bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka! |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!Adalet fani dünyada kimsenin harcı değilmiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka! |
![]() |
![]() |
#3 |
Hüzün
|
![]() Cevap : Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!Güzel bir konu olmuş Sn ![]() ![]() Bu milyarlarca maaş alan vekiller, acaba kaç cephede savaştılar? Bu ülkeye ne gibi bir hizmet ettiler? Ülke ülkelikten çıktı, ülkenin doağal kaynakları yapancılara peşkeş çekilirken onlar ne yaptılar? Yüce Atatürk'ün miras bıraktığı ilkelerine yeterince sahip çıkabildiler mi? Yüce Yaratan Kul hakkıyla gelmeyin diyor? Acaba bu vekiller hangi yüzle gidecekler öbür dünyaya ? |
![]() |
![]() |
|