Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah, için, rızası, sadaka, vekilime

Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!

Eski 01-15-2012   #1
VANDETTA

Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!

- Heyyt ulen! Benim vekilime laf söyleyecek adamın harçlığını alır, bordrosunu yırtar, kuru ekmeğini köpeklere yediririm Siz var ya siz vekilimin ne halde olduğunu bilmiyorsunuz Milyarlarca para alıyorlar diye zengin mi sandınız vekilimi

- İyi ama abi, bizim maaşlar onlarınınkinin yanında cep harçlığı Bize gelince yok da onlara gelince neden bol kepçe?
- Sus ulen, sus! Cebimin astarını çıkarttırma Adamlar vekil
- İyi ya biz de asılız!
- Bak uzatma dedim Adamlar şereflice yaşamak için çok alması gerekir
- Biz şerefsizce mi yaşayacağız?
- Hala konuşuyor şu utanmaza bak yahu Siz Allah’ınıza şükredeceksiniz
- Onlar da devlet babaya mı şükredecekler
- Yahu siz ne laf anlamaz adamlarsınız Adamlar bir aydır et yiyememiş Çocukları bir deri bir kemik bir de yağ fıçısı Yazık değil mi çocuklarına hadi obeziteye yakalanırlarsa Hadi audilerine, bemeve’lerine, mercedeslerine, porşelerine kasko yaptıramazlarsa, hadi Kemer’de, Bodrum’da sosyete plajlarına giremezlerse Hiç düşündün mü bu kötü senaryoları Bak hala bıt bıt konuşuyorsun Biraz anlayışlı olun be kardeşim
- Hımm
- Ya hımm Öyle salak salak yüzüme bakarsın Adamlar senin vekilin be! Adam vekilini yıpratır mı? Bak adamı yıpratırsan gazetelerde utanarak, sıkılarak demeç verir, manşette yer alır hatta yakında “vekilleri koruma ve kollama derneği” kurulursa bunun da müsebbibi sizsiniz
- Yaaa!
- Yaa tabi Ne sandın koçum Hem seçimlerde adamlar kahvelerde, kafelerde, yokuşlarda, inişlerde her yerde yanınıza geldi Hatta yanında bir de küçük dağları ben dizayn ettim diyen birisi vardı Niye o zaman derdinizi dillendirmediniz de, bugün kalkmışınız adamları yerin dibine sokuyorsunuz Madem o kadar eleştiri hakkından haberdardınız da, madem o kadar diliniz uzundu da, madem o kadar haksızlığa karşı susan dilsiz şeytan değildiniz de ne oldu şimdi de birden bire “bilinçli vatandaş” rolünü kaptınız, neden?
- Haklısın abi, şimdi sustum işte Ne hımm diyeceğim ne de yaaa Biz böyle iki yüzlü oldukça, sesimizi duyurma iddiasındakiler yalakalık rekoru kırdıkça, entel geçinenler dantelci olunca, kılavuzumuz kargaysa bizim konuşmamız israftan başka bir şey değildir Sustum abim sustum, ahirete kadar sustum Susturuldum abim susturuldum, şuurlu bir Müslüman olamadığım, hakkımı arayamadığım, kula kulluk ettiğimiz için susturuldum Biz böyle yanar-döner olduğumuz sürece, kibirden, enaniyetten, hasedten, riyadan, fuhuştan, kumardan başka bir şeye fırsat bulamadığımız sürece daha çok eziliriz Haklısın be abim
- Bana bak bana Öyle fakir edebiyatını süsleyip, imalı laflar sokup, bizi madara edip kendini rahatlattığını sanıyorsan fena halde yanılırsın IP’im belli olmasın diye kafelerden yazmakla, lafı dolaştırıp, söyleyeceklerini makyajlamakla görev mi yaptım zannediyorsun Yazacaksan adam gibi çık yaz Eleştir hak eden noktanoktaları
- Sussam gönül razı değil, söylesem tesiri yok Bu kadarını da yazmazsam yok olurum yok! Hadi bana eyvallah Ağa babalarına, burnundan kıl aldırmayan yöneticilerine, demokrasi mümessillerine selam söyle Ahrette görüşeceğiz Bakalım orada ayrıcalık var mıymış!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Allah Rızası İçin Vekilime Bir Sadaka!

Eski 01-17-2012   #2
KRDNZ

Adalet fani dünyada kimsenin harcı değilmiş

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-19-2012   #3
Hüzün
Icontr

Güzel bir konu olmuş SnVANDETTA,teşekkürler

Bu milyarlarca maaş alan vekiller, acaba kaç cephede savaştılar?
Bu ülkeye ne gibi bir hizmet ettiler? Ülke ülkelikten çıktı, ülkenin doağal kaynakları yapancılara peşkeş çekilirken onlar ne yaptılar? Yüce Atatürk'ün miras bıraktığı ilkelerine yeterince sahip çıkabildiler mi?

Yüce Yaratan Kul hakkıyla gelmeyin diyor? Acaba bu vekiller hangi yüzle gidecekler öbür dünyaya ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com