Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kabiliyet, yarışması

Kabiliyet Yarışması

Eski 12-26-2011   #1
GöKKuŞaĞı

Kabiliyet Yarışması

İllüzyon, dans, taklit, çeşitli spor dalları gibi herkesin beceremediği birtakım marifetlerini, ekran başındaki insanlara da göstermek için müsabaka yapan yarışmacılardan, sırası gelen biri daha; kabiliyetini sergilemek için sahnenin ortasına gelip, salondaki binlerce kişiyi selamladı
Jüri başkanı “gösterisinin ne olduğunu” sorunca, yarışmacı; kelimelerin üzerine basa basa:
-Ben, dedi Bu salonda ve ekran başında, sayısını bilemediğim kadar çok insanın, önce hayatlarını on dakika kısaltacağım, sonra da yüz dakika uzatacağım!

Salondakiler ve ekran başındaki milyonlar, şaşkınlıkla bakıştılar Acaba nasıl bir hipnoz denemesiyle karşılaşacaklarını merak ettikleri için gösteriye kilitlendiler Aman bir şey kaçırmayayım endişesiyle nefes almaktan bile korkar gibiydiler
İyi ama sahnede hiçbir şey olmuyordu ki!
Bir dakika, iki ve üç dakika geçti İnsanlar mırıldanmaya başlamışlardı Bazıları, işin içinde başka bir şey olduğunu ve sabrederlerse büyük bir sürprizle karşılaşacaklarını umuyorlardı Bu sırada jüri üyelerinden biri, masasının üzerinde duran ve yarışmacıyı diskalifiye etmeye yarayan büyük kırmızı butona bastı
Çok geçmeden ikinci ve üçüncü kırmızı ışıklar da yandı

Jüri başkanı:
-İlk defa bir yarışmacının ne yaptığını anlamıyorum ve açıkça söylüyorum ki; her izleyenin on dakikası ziyan oldu, dedi
-İşte zaten söylediğim de bu değil miydi, dedi yarışmacı “Beni izleyen herkesin hayatını on dakika kısaltacağım ve devamını izlemeyenlerin ömrü ise en az yüz dakika eksilmemiş olacak” demiştim!

Sonra yere eğildi ve üzerinde:
“ÖMÜR SERMAYENİZDİR,
ARTIK YAŞAYIN!

yazan bir pankartı kaldırdı
-Sadece bunu anlayanlar, her gün birkaç saatlerini bu ekranlardan kurtarabilirler ve yani kendi hayatlarına her gün birkaç saat katabilirler, dedi

Yarışma bitmişti
Ve elbette yarışmacı elenmişti!

Muammer Erkul

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com