![]() |
Kabiliyet Yarışması |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kabiliyet Yarışmasıİllüzyon, dans, taklit, çeşitli spor dalları gibi herkesin beceremediği birtakım marifetlerini, ekran başındaki insanlara da göstermek için müsabaka yapan yarışmacılardan, sırası gelen biri daha; kabiliyetini sergilemek için sahnenin ortasına gelip, salondaki binlerce kişiyi selamladı ![]() Jüri başkanı “gösterisinin ne olduğunu” sorunca, yarışmacı; kelimelerin üzerine basa basa: -Ben, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Salondakiler ve ekran başındaki milyonlar, şaşkınlıkla bakıştılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi ama sahnede hiçbir şey olmuyordu ki! ![]() ![]() Bir dakika, iki ve üç dakika geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok geçmeden ikinci ve üçüncü kırmızı ışıklar da yandı ![]() *** Jüri başkanı: -İlk defa bir yarışmacının ne yaptığını anlamıyorum ve açıkça söylüyorum ki; her izleyenin on dakikası ziyan oldu, dedi ![]() -İşte zaten söylediğim de bu değil miydi, dedi yarışmacı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra yere eğildi ve üzerinde: “ÖMÜR SERMAYENİZDİR, ARTIK YAŞAYIN! ![]() ![]() yazan bir pankartı kaldırdı ![]() -Sadece bunu anlayanlar, her gün birkaç saatlerini bu ekranlardan kurtarabilirler ve yani kendi hayatlarına her gün birkaç saat katabilirler, dedi ![]() Yarışma bitmişti ![]() Ve elbette yarışmacı elenmişti! Muammer Erkul
![]() |
|