![]() |
Oyun Biter Tıkırtılar Başlar |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Oyun Biter Tıkırtılar BaşlarNedir şimdi bu Tchaikovsky dinleme isteği? Ölüme çıkar madem tüm yollar Ve mademki Tchaikovsky bir ölüdür Bir işaret yığınıdır notalar Yani hangi balad işte hangi senfoni ÖLÜM kadar ölü ![]() GÜLÜM kadar ölü ![]() DÜNÜM kadar ölü ![]() GÜNÜM kadar ceset ![]() önüm arkam ölü SOBE!! ![]() Pek müteessir,pek bedbahtım Mechul mabedinde maveraünnehir aşkımın Ve pek siyah-beyaz türk filmi tadında cümlelerim jön olası mısralarım ![]() ![]() Trajik bir senaryo yazmıs yüce rejisör Akordu bozuk bir müzik Ve gözlerimdeki acıya yapılan Bir yakın plan çekim ile Ve ''nevet'' ve ''nolamaz'' diye Haykırmam gerekiyormuş demeki ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pek çok çocuk gibi bende bir bisiklete aşıktım aslında Ama o zaman bile transformırs kadar değişkendi ekonomimiz Ve parası asla yetmezdi babasız bir çocugun bisiklet almaya Yine de toparlanabilecek bir sürü gazoz kapağı vardı yollarda Ve üstünde yuvarlanabilecek bir sürü çiçek ![]() ![]() ![]() Ölüm nasıl uzak ve yabancıydı Hayat nasıl sıcak ve samimi ![]() ![]() Çocukluğumda öldü şimdi en az tchaikovsky kadar İçimde bir çocuk olmalıydı tanıyordum Seviyordum onu tüm balonlar aşkına Oysa kandıramıyorum artık hiç bir gerçeği Ölüme yaşam yaması tutmuyor çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() İçimdeki çocuk düşümdeyse bile ALINACAK Kürtaj yapmalı yüreğimin kıvrımlarında ![]() ![]() ![]() SOBE |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
angelesdream
|
![]() "ne zaman son basamağa gelsem gitmiş oluyor gecelerce beklediklerim" ![]() ![]() ![]() ![]() birşey diyemiyorum rahatsız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() vay vay vayy mükemmel rahatsız tek kelimeyle mükemmel angel haklı söylenecek söz yok Çok teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ ßugün moralim çok bozuk hani bir laf varya " öyle sarhoş olsam ki bir daha ayılmasam / uyanmasam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
m_r_b
|
![]() vay beeee ağzım açık kladı teşekkürler süper olmuş eline sağlık
![]() |
Cevap : Oyun Biter Tıkırtılar Başlar |
![]() |