|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
depremzedelere, gelmişlerdi, japonyadan, yardım |
![]() |
Depremzedelere Yardım Için Japonya'dan Gelmişlerdi! |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Depremzedelere Yardım Için Japonya'dan Gelmişlerdi!Japonya’dan depremzedelere yardımetmek için Van’a gelen yardım gönüllüleri Miyuki Konnai ve AtsushiMiyazaki, 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Bayan Miyuki Konnai ise enkazdan dilinden ve vücudundan hafif yaralı olarak çıkarıldı ![]() ![]() ‘UMUDUMU KAYBETMEDİM’ Enkazdan kurtarılan Konnai, otelin 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buzdolabının açıklığından su aldığını belirten Japon yardımsever, “Daha sonra sabırla kurtulmayı bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir depremzedenin tam olarak ne hissettiğini şimdi anladığını belirten Konnai, “Ben bu tecrübeyi olumsuz olarak değerlendirmeyeceğim ![]() ![]() CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN JAPON İMPARATORU'NA MESAJ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Van'da önceki akşam meydana gelen depremde Japon doktor Atsushi Miyazaki'nin ölümü, yardım gönüllüsü Miyuki Konnai'nin yaralanması dolayısıyla Japonya İmparatoru Akihito'ya gönderdiği mesajda, ''Van'da yürüttükleri üstün çalışmalarla Türk halkının gönlünü bir kez daha fetheden bu fedakar isimleri her zaman şükran ve hürmetle hatırlayacağız'' dedi ![]() Gül, Van'daki 5 ![]() ![]() Van'da 23 Ekim'de meydana gelen depremin yaralarını sarmak üzere Türkiye'ye gönderilen Japon yardım ekibinden Miyazaki'nin hayatını kaybettiğini, Konnai'nin yaralandığını derin bir teessürle öğrendiğini ifade eden Gül'ün mesajı şöyle: ''Türkiye ile Japonya arasındaki tarihi dostluk ve işbirliği çerçevesinde Van'da yürüttükleri üstün çalışmalarla Türk halkının gönlünü bir kez daha fetheden bu fedakar isimleri her zaman şükran ve hürmetle hatırlayacağız ![]() ![]() Bu vesileyle majesteleri ve dost Japon halkına en içten taziyelerimi iletiyor, müteveffanın ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum ![]()
![]() |
|