|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdli, albümlerinin, big, grubu, hard, istanbulda, kapsamında, konser, rock, tanıtım, turnesi, verecek, ünlü |
![]() |
ABD'li ünlü Hard Rock Grubu Mr. Big, Son Albümlerinin Tanıtım Turnesi Kapsamında İstanbul'da Konser Verecek. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() ABD'li ünlü Hard Rock Grubu Mr. Big, Son Albümlerinin Tanıtım Turnesi Kapsamında İstanbul'da Konser Verecek.Mr ![]() ABD'li ünlü hard rock grubu Mr ![]() ![]() Son albümlerinin tanıtımına ilişkin çıktıkları turne kapsamında Türkiye'ye de gelecek olan dünyaca ünlü hard rock grubu Mr ![]() ![]() Konserin organizasyonunu gerçekleştiren Mood Pro'nun basın sözcüsü Tarkan Gürol, "İstanbul Küçükçiftlik Park'ta 15 Ekim'de gerçekleşecek olan Mr ![]() ![]() Gürol, müzikseverlerin yakından tanıdığı Hail! ve Anathema gibi dünyaca ünlü grupların yanısıra, Türkiye'den Saints 'N' Sinners ve Yusuf Uğurer'in de Mr ![]() ![]() ABD'de 1988 yılında kurulan Mr Big, grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerini 1989 yılında yayınlamış, dağıldıkları 2002 yılına kadar 6 stüdyo albümü kaydetmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AA
![]() |
|