Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, digitürke, geliyor, zam

Digitürk'e Büyük Zam Geliyor!

Eski 09-29-2011   #1
Şengül Şirin
Ico21

Digitürk'e Büyük Zam Geliyor!

Digitürk'e büyük zam geliyor!

Digitürk'te fiyatlar aşağı yukarı şu ankinin iki katına çıkacak!

Artık dekoder konuşacak

Birkaç aydır tüm dertlerimizi bir kenara bıraktık, Türk futbolunun itibarını kurtarmaya çalışıyoruz

Tamam, çağın en önemli sosyal olaylarından bir olan futbolun zevkinin yükselmesine itirazım yok Ama sanki bu yapılırken, futbol tüketicisinin sırtına biraz fazla biniliyormuş gibime geliyor

Efendim, şimdi siz Lig TV üyesiyseniz (Ben yaklaşık 10 senedir öyleyim) play-off'a kadar maçlarınızı güzel güzel izleyeceksiniz Sonra eğer 12 aylık bir taahüt vermediyseniz, yani ekstra bir para ödemediyseniz, aniden yapılan zamma maruz kalacaksınız

Ben müşteri temsilcisinin yalancısıyım ama fiyatların aşağı yukarı şu ankinin iki katına çıkabileceğine ilişkin bir bilgi verildi bana

Digitürk kapıyı da açık bırakmış İsterseniz taahhüt vermeyin ama o gün geldiğinde hangi fiyat belirlenirse onu ödemek durumunda kalırsınız mesajını da alttan alta veriyor

Bir de diyor ki, hiç başınız ağrımasın şimdiden peşin peşin, 12 aylık bir paket satın alın, ona da ayda şu kadar ekstra para verin, play-off kapınıza gelsin

Şimdi ben yetkililere soruyorum; beni, bu play-off denen ucubenin, yayıncı kuruluş daha fazla kazansın diye getirilmediğine ikna edecek bir yönteminiz var mı?

Lig TV üyesiyim benim için fark etmez diyenleri, çok geç olmadan uyarmak istedim

Okan Can Yatır / Sabah Günaydın

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com