![]() |
Digitürk'e Büyük Zam Geliyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Digitürk'e Büyük Zam Geliyor!Digitürk'e büyük zam geliyor! Digitürk'te fiyatlar aşağı yukarı şu ankinin iki katına çıkacak! Artık dekoder konuşacak Birkaç aydır tüm dertlerimizi bir kenara bıraktık, Türk futbolunun itibarını kurtarmaya çalışıyoruz ![]() Tamam, çağın en önemli sosyal olaylarından bir olan futbolun zevkinin yükselmesine itirazım yok ![]() ![]() Efendim, şimdi siz Lig TV üyesiyseniz (Ben yaklaşık 10 senedir öyleyim) play-off'a kadar maçlarınızı güzel güzel izleyeceksiniz ![]() ![]() Ben müşteri temsilcisinin yalancısıyım ama fiyatların aşağı yukarı şu ankinin iki katına çıkabileceğine ilişkin bir bilgi verildi bana ![]() Digitürk kapıyı da açık bırakmış ![]() ![]() Bir de diyor ki, hiç başınız ağrımasın şimdiden peşin peşin, 12 aylık bir paket satın alın, ona da ayda şu kadar ekstra para verin, play-off kapınıza gelsin ![]() Şimdi ben yetkililere soruyorum; beni, bu play-off denen ucubenin, yayıncı kuruluş daha fazla kazansın diye getirilmediğine ikna edecek bir yönteminiz var mı? Lig TV üyesiyim benim için fark etmez diyenleri, çok geç olmadan uyarmak istedim ![]() ![]() ![]() Okan Can Yatır / Sabah Günaydın
![]() |
|