![]() |
Dünyanın Vidası Çıktı Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Dünyanın Vidası Çıktı Mı?Eskiler “Dünyanın çivisi çıktı” derlerdi, vidası da sökülmüş meğer ![]() ![]() ![]() Söküldüğünü biliyoruz, ancak kimin söktüğünü, neden söktüğünü bilmiyoruz ![]() Helikopter düşmüş, insanlar (ki aralarında Türkiye’nin en büyük değerlerinden Muhsin Yazıcıoğlu da var) buz cehenneminde can çekişirken, birileri kara kutuların vidalarını söküyor ![]() ![]() ![]() Vicdanımızın vidalarını söküyor birileri! ![]() ![]() Karakutular sırra kadem basıyor ![]() ![]() ![]() Ve olay çözümsüzlüğe terk ediliyor ![]() ![]() ![]() Vidaları sökülmüş kimi vicdanlar kanıyor: “Araştırın bu işi!” Feryatlar sır duvarına toslayıp yankılanıyor: “Araştırın!” “Helikopter kazası” olarak yapılan açıklamalar kamu vicdanını tatmin etmiyor ![]() ![]() Devletin vicdanı olur mu bilemem, ama cumhurbaşkanlarının vicdanı olur (en azından şimdikinde var) ![]() ![]() ![]() Cumhurbaşkanı’nın vicdanı harekete geçiyor ![]() ![]() ![]() Konuyu araştırmak üzere DDK’nu (Devlet Denetleme Kurulu) görevlendiriyor ![]() ![]() ![]() Kurul ciddi bir inceleme yapıyor ve sonucu Sayın Cumhurbaşkanı’na bir rapor halinde sunuyor: “5000CE cihazı ile SKYMAP IIIC cihazlarından; SKYMAP III C cihazının tersyüz olarak fotoğraflandığı 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cihan Haber Ajansı’ndan alınan görüntüler (ki, 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece suikasta kaza süsü vermek istendiği kuşkusu yaygınlaşıyor ![]() Cumhurbaşkanımız da diğer tespitlerle birlikte bu görüntülere dayanarak, “İşin içinde karanlık eller var” anlamında bilinen açıklamasını yapıyor ![]() ![]() ![]() Ardından, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Gül’ün bahsettiği görüntüleri kendisinin de izlediğini, helikopterin düştüğü yere ilk ulaşan 60-70 kişilik ekibin sivil değil resmi personel olduğunu ve bunların isim listesinin özel yetkili savcılıkta bulunduğunu belirtiyor ![]() Kaza hızla “kaza” olmaktan çıkıp “suikast” çerçevesine oturuyor! Keşke “Benim ülkemde böyle şeyler olmaz” diyebilsem ![]() ![]() ![]() Diyemiyorum ![]() ![]() ![]() Çünkü benim ülkemde bir “Ergenekon” gerçeği var ![]() ![]() ![]() Benim ülkemdeki “fail-i meçhul” cinayetlerin çoğu henüz aydınlatılabilmiş değil ![]() ![]() ![]() Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a kurşun sıkanın arkasında kimlerin olduğunu bilmiyoruz ![]() ![]() ![]() 1993 Ocağında şehit olan Orgeneral Eşref Bitlis’in uçağının neden düştüğünü çözemedik ![]() ![]() ![]() Hrant Dink’i öldürenleri bilsek bile, arkasındaki güce ulaşamıyoruz ![]() ![]() ![]() Böyle bir ülkede, ülkenin değerli yüreklerinden biri bir helikopter kazasında şehit olmuşsa, buna “kaza” diyebilmek fevkalâde zorlaşır ![]() Diyemiyorum ![]() Sadece “soruşturma genişletilmeli” diyebiliyorum ![]() Yavuz Bahadıroğlu
![]() |
|