![]() |
Gökhan Birben - Bulutların Gözyaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Gökhan Birben - Bulutların Gözyaşıduman yüridi dağa yağmur geliği aha ağlama kara duman ben ağlamadum daha atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi bu yağan yağmur değil Bulutların gözyaşı bu yağan yağmur değil Bulutların gözyaşı suyumi çalanlara canumi alanlara ben nasl inanayım kuyrukli yalanlara atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi bu yağan yağmur değil Bulutların gözyaşı deremi dolandurma suyumi bulandurma kim aldı kim veriyi kimin malini kima atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi atma felek o taşi ağlatma kurdi kuşi bu yağan yağmur değil Bulutların gözyaşı
![]() |
![]() |
Cevap : Gökhan Birben - Bulutların Gözyaşı |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Gökhan Birben - Bulutların GözyaşıBu albümünden sizin sayenizde haberim oldu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Gökhan Birben - Bulutların GözyaşıNe zamandır bu albümü bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sık dinlediğim şarkı Samistal Yaylası ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Gökhan Birben - Bulutların GözyaşıSelçuk Balcı'nın kemençesiyle ayrıca güzel olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|