Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
külbastı, piliç

Piliç Külbastı

Eski 09-15-2011   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Piliç Külbastı



Piliç Külbastı Tarifi





400 gram tavuk göğsü
2 adet soğan
2 adet sivri biber
2 diş sarımsak
5 çorba kaşığı zeytinyağı
Kekik, karabiber, tuz

Tavukları parçalara bölüp kemiklerinden ayırın ve bir pirzola demiriyle döverek inceltin Tavada yağı eritip kızdırdıktan sonra tavuk etlerini kızartın Tavuk etlerinin üzerine tuzu, kekiği ve karabiberi serpin Başka bir tavada kızgın yağda piyazlık doğranmış soğanlarla sıvri biberleri kavurun Kavurduğunuz soğanlı biberli karışımı kızarmış tavukların üzerine boşaltın Yemeğin suyunu, et suyu tableti ve dövülmüş sarımsakları ekleyip 10 dk kadar pişirin Suyunu çekince kadar bekleyip servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.