Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almalıyız, alırken, çocuğun, dikkate, eşyaları, okul, tercihini

Okul Eşyaları Alırken çocuğun Tercihini Mi Dikkate Almalıyız

Eski 09-06-2011   #1
Şengül Şirin
Icon7

Okul Eşyaları Alırken çocuğun Tercihini Mi Dikkate Almalıyız

Okul eşyaları alırken çocuğun tercihini mi dikkate almalıyız

Şahsieşyalarını seçebilsin

Okul için gerekli olan eşyaları alırken kendi tercihlerime mi yoksa çocuğumun istediklerine mi öncelik vermeliyim? Kızım bu konuda beni çok zorluyor DA/Trabzon

İlkokula başlamak, çocuklar için heyecanlı ve keyifli bir deneyim olabilir Bu nedenle, çantası, kalemliği ve su kabı gibi şahsi kullanacağı eşyaların seçimini abartıya kaçmadan ona bırakabilirsiniz

DİKKATİ DAĞILMASIN

Bu sayede çocukta, aitlik duygusu artacak hatta sevdiği eşyalarla okula gitmenin tadını alacaktır Ancak her şeyi değil, sizin belirlediğiniz birkaç şeyi kendisi alması konusunda izin verin Kızınızın diğer ihtiyaçlarını ise olabildiğince okul ortamına uygun, aşırı renkli ya da göz alıcı olmayan, dikkat dağıtıcı unsurların fazla olmadığı şeylerden seçin Ayrıca, aldığı eşyadan çabuk sıkılıp sürekli karar değiştirmesi ya da başka şeyler alınması konusunda yapacağı ısrarları da görmezlikten gelin Büyüdükçe, okul ve özel hayatındaki seçimlerini yapması için onu özgür bırakabilirsiniz

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com