![]() |
Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?İddiaya göre,bir kör bir sağır (nasıl gitmişseler oraya) ıssız bir adada mahsur kalmışlar,soruda şu;dilsiz sağırın öldüğünü köre nasıl anlatacak?
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Dilsiz adanın yerlisi mi:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?daha önce bunu soran biri olmuştu bende şöyle düşünmüştüm;"Dilsiz,körün elini önce kendi kalbine koyar;sonra da sağırın kalbinin olduğu yere koyar" idi kör atan ve atmayan kalplerden sağırın öldüğünü anlaması gerekir bence tabi
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Alıntı:
Bende soruya; Dilsizler sağır oldukları için konuşamazlar,yani sağırla dilsiz aynı kişi,bu durumda ölen zaten dilsizdir ve kör kocaaa adada tek başına kalmıştır dedim ama kabul ettiremedim ![]() Sanırım vatandaşın biri kuyuya taş attı çıkarması bize kaldı:) KRDNZ dilsiz adanın yerlisi mi derken onu yamyamlıkla itham etmiyorsun değilmi:) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bu Sorunun Cevabını Bilen Bir Kişi Var Mı?Biraz geç fark ettim galiba soruyu:D Kast ettiğim şeu şu:" İddiaya göre,bir kör bir sağır ıssız bir adada mahsur kalmışlar," Dilsiz yokmuş ya sonradan çıktığına göre ortaya olsa olsa adanın yerlisi olabilir yani:) |
![]() |
![]() |
|