Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağustos, başvuru, günü, yurtkura

YURTKUR'a Son Başvuru Günü 28 Ağustos

Eski 08-23-2011   #1
Şengül Şirin

YURTKUR'a Son Başvuru Günü 28 Ağustos

YURTKUR'a son başvuru günü 28 Ağustos

2011-2012 öğretim döneminde üniversitelerin hazırlık ve birinci sınıflarında okuyacak öğrencilerden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyenler için 19 Ağustos'ta başlayan başvuru süresi, 28 Ağustos Pazar günü sona erecek

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, 2011-2012 öğretim yılında ilk defa yurtdışında bir öğretim kurumuna girmeye hak kazanan öğrencilerin burs ve öğrenim kredisi başvuruları ile KKTC Lefke Avrupa Üniversitesinde ilk defa öğrenim görecek Türk öğrencilerin yurt başvuruları da 28 Ağustos'a kadar kurumun ''wwwkykgovtr'' internet adresinden yapılabilecek

Yurt dışında öğrenim gören ara sınıf öğrencilerinin yurt, burs ve öğrenim kredisi başvuruları, ileri bir tarihte alınacak
Yurt müracaat sonuçları, 4 Eylül Pazar günü kurumun internet adresinden ilan edilecek

Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları, 5-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yurtlar, 12 Eylül 2011 tarihinde açılacak

star

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com