Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
idiots

3 İdiots

Eski 08-16-2011   #1
KRDNZ

3 İdiots

Film hindistanın en zor okullarından birinde okuyan 3 öğrenciyi anlatıyor
Aamir Khan, Madhavan ve Sharman Joshi Aamir Khan okulun en farklı ögrencilerinden biridir En samimi 2 arkadaşı tarafından çooook sevilsede diğer ögrenciler ve okul yönetimi onun aykırı tavırlarından pek hazetmezler Günler bu şekilde akıp gider Lakin mezuniyetten sonra diğer arkadaşları Aamir Khan'ın izini gizemli bir şekilde kaybederler ve 5 sene boyunca ondan haber alamazlar Filmde tam bu noktada başlıyor aslında

Madhavan ve Sharman Aamir den bir iz bulurlar ve onu aramaya başlarlar
Ararlarkende flashbacklerle birbirlerine okul günlerini anlatırlar Demin yukarda anlattığım kısımlarıda biz bu flasbacklerden ögreniyoruz Neyse böylece gizemli bi arayış hikayesi başlar Tam ona ulaştıkları anda büyük bi sürprizle karşılaşırlar ama aramaya devam ederler film böyle akıp gider

Yıl: 2009
Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yönetmen: RHirani
Oyuncular: Aamir Khan, Kareea Kapoor, Madhavan, SJoshi, Boman İrani
Yapım:
2009 ~ Hindistan

Yönetmen:
Rajkumar Hirani

Süre:
2 saat 40 dk

IMDB:
8,2
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 3 İdiots

Eski 08-16-2011   #2
KRDNZ

Filmin afişine bakarak aptalca gibi düşünebilirsiniz Şahsen ben öyle düşünmüştüm Ama izledikten sonra kesinlikle fikrim değişti Gülerken düşündüren güzel ve farklı bir komedi filmi Ben çok beğendim İzlemenizi tavsiye ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2011   #3
[KAPLAN]

Bu hafta sonu tavsiyeniz üzerine izleyeceğim Sevgili KRDNZ Artık benzer konulu yapıtlar görmekten sıkılmıştım, bu anlamda da iyi gelecek
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2011   #4
KRDNZ

Filmin afişi:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com