|  | Lage Raho Munna Bhai |  | 
|  08-18-2011 | #1 | ||||||
| 
GöKKuŞaĞı   |   Lage Raho Munna Bhai Yapım: 2006 ~ Hindistan Tür: Dram, Komedi, Müzikal, Romantik, Tarih Yönetmen: Rajkumar Hirani Oyuncular: Abhishek Bachchan, Diya Mirza, Sanjay Dutt, Vidya Balan, Arshad Warsi, Boman Irani, Dilip Prabhavalkar, Jimmy Shergill, Kulbhushan Kharbanda, Saurabh Shukla Müzik:Shantanu Moitra Çetesi olan Murli(Sanjay Dutt) bir radyo istasyonunda proğram sunan Jhanvi(Vidya Balan)'a aşıktır  Radio sunucusu Jhanvi birgün Gandhi ile  ilgili bir test yapacağını ve kazananın radyoya konuk olacağını söyler  Murli bunu duyunca hemen teste hazırlanır  Bunun için Murli'nin  elemanları, ellerinde telefon radyo istasyonuna bağlanmaya çalışırlar  Radyo istasyonuna bağlanınca sorulan soruları Murlinin tuttuğu adamlar  cevaplar  Tabi bu adamlar her doğru cevap için ödül kazanır  Herneyse  böylece Murli, Jhanvi ile tanışır  Tarih profosörü olduğunu söyler  Jhanvi ise Profosör Murliden tanıdıklarına Gandhi'i anlatmasını ister  Bunu duyan Murli 3 gün kütüphaneden çıkmaz  3 günün sonunda ise  karşısında Gandhi'yi görür  İlk başta korkar ama Gandhi, Murliye yardım  edeceğini söyler  Bundan sonra Murli, Gandhi'nin sözcülüğünü yapar    

Bu aralar Hindistan filmleri oldukça ilgimi çekmekte  Bilhassa müzikallerini çok beğeniyorum  Ben gibi meraklısı varsa bu filmi tavsiye ederim  
				__________________ Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar  Girde bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar NFK  GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali  GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı | ||||||
|   | |||||||
|  | 
|  |