|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asistanlığı, bölümü, girişimcilik, proje, puanları, taban, yıllık, yönetim |
![]() |
2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları Sınavlar bitti tercihler başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 Yılı Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte / Yüksekokul Puan Türü Kont ![]() Yerl ![]() Taban Puan Tavan Puan Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu ea-1 41 41 250,505 266,758 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 65 29 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 100 90 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (Burslu) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 268,843 272,741 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (Burslu) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 263,948 277,812 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 50 8 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 60 11 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) (Burslu) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 6 6 259,333 264,265 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) (Burslu) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 257,006 278,334
![]() |
|