|
|
Konu Araçları |
asistanlığı, bölümü, girişimcilik, proje, puanları, taban, yıllık, yönetim |
2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları |
07-07-2011 | #1 |
Şengül Şirin
|
2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları Sınavlar bitti tercihler başladıBütün öğrenciler puanını ve kendi istediğini düşünerek bir şekilde tercih yapmaya çalışıyorBu sıkıntılı dönemde öğrencilere yardımcı olmak amacıyla aşağıdaki Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı bölümüne ait verileri paylaşıyoruzGirişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı bölümünün üniversitelere göre bilgilerini inceleyerek bölüm hakkında belli bir düşünceye varabilirsinizVe tercih listenize Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı bölümünü yazıp yazmamakta ilgili bir fikre ulaşabilirsinizAşağıdaki bilgiler ise hiçbir şekilde yanıltıcı olmayıp kesinlikle doğru bilgilerdir 2011 Yılı Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte / Yüksekokul Puan Türü Kont Yerl Taban Puan Tavan Puan Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı Kocaeli Üniversitesi Hereke Ömer İsmet Uzunyol Meslek Yüksekokulu ea-1 41 41 250,505 266,758 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 65 29 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 100 90 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (Burslu) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 268,843 272,741 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (Burslu) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 263,948 277,812 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 50 8 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 60 11 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) (Burslu) İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu ea-1 6 6 259,333 264,265 Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı (İÖ) (Burslu) İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ea-1 5 5 257,006 278,334