Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklandı, başvuru, burs, kredi, tarihleri, yılı, öğretim

2011-2012 öğretim Yılı Burs Ve Kredi Başvuru Tarihleri Açıklandı

Eski 07-03-2011   #1
Şengül Şirin

2011-2012 öğretim Yılı Burs Ve Kredi Başvuru Tarihleri Açıklandı

Burs Ve Kredi Başvuru Tarihleri Açıklandı

2011-2012 öğretim yılında yurtkur yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrencilerin Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne başvuru tarihleri belirlendi Öğrenciler, ÖSYM tarafından üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren KYK adresindeki internet sayfasından başvurularını gerçekleştirebilecek

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, yurtlardan ve burstan yararlanmak isteyen öğrencilerin başvuru tarihlerini yazılı bir açıklama ile duyurdu Buna göre, 2011-2012 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı'na girerek bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler, ÖSYM tarafından üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren KYK başvuruda bulunabilecek Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans, ve yüksek lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları ise 04 Temmuz- 07 Ağustos 2011 tarihleri arasında kabul edilecek Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları ise 19 Eylül-02 Ekim 2011 tarihleri arasında alınacak Başvurular Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün KYK adresindeki internet sayfasından yapılacak Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri öğretim kurumlarını normal süresinde bitiremeyen (artık yıl) öğrencilerinin başvuruları ise daha önce barındıkları yurt müdürlükleri tarafından 12-23 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com