![]() |
Nil'in Kelebekleri/Nil Karaibrahimgil. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Nil'in Kelebekleri/Nil Karaibrahimgil.Nil'in Kelebekleri/Nil Karaibrahimgil ![]() İçimi açsan nar ![]() “Kadınlar çok seyrek olarak söylediklerini kastederler ![]() Asıl demek istediklerini bulmak için ![]() ![]() Bu soru sizi ![]() ![]() Bu sebeple sonuç ilişkisi kurulmaz ![]() Mesela sık kullanılan bir cümleyi ele alalım: ‘Yalnız kalmak istiyorum ![]() Cümlenin öznesi ‘ben’ ![]() ![]() ‘İstiyorum’ olumlu gibi dursa da olumsuz ![]() ![]() Buraya kadar cümlemiz ‘Sen yalnız kalmak istemiyorum ![]() Böyle bir cümleye pek rastlanmadığından ![]() ![]() Yuvarlarsak aslolan cümleye varırız: ‘Sen yalnız kalmamı isteme!’ Bu cümleyi canlandırabilecek erkek yok denecek kadar azdır ![]() Kadın yalnız kalmak istemiyor ![]() ![]() Fakat bu yeterli değil ![]() Onun yalnız kalmasını istememelisiniz ![]() Ayrıca kadını bu raddeye getirmeyin ![]() Kadınlar yalnız kalmayı asla istemez ![]() Şayet kendilerini yalnız hissederlerse ![]() ![]() Elde var iki olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayfa Sayısı: 336 Dili: Türkçe Yayınevi: Doğan Kitap
![]() |
|