![]() |
Oxford Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Oxford Üniversitesi![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite yaklaşık 130 ülkeden 18000′den fazla öğrenciye eğitim vermektedir ![]() Oxford Üniversitesi, kendi kendini yöneten 39 kolejin bir çeşit federal sistem içerisinde bir araya gelmesiyle oluşmuştur ![]() ![]() Otuz kolej ve tüm özel kolejler hem lisans hem de lisansüstü seviyesinde öğrenci kabul etmektedir ![]() ![]() ![]() Akademik Yıl Bir akademik yıl 3 döneme bölünmüştür ![]() ![]() Tanınmışlık Oxford Üniversitesi, Times İyi Üniversiteler Kılavuzu’nda 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 yıllarında İngiltere’deki en iyi üniversite seçildi ![]() Dünya’da ise 2003 yılında THES – QS World University Rankings listesinde Harvard ve Cambridge’den sonra Dünya’nın en iyi 3 ![]() ![]() Kütüphaneler * Bodleian Kütüphanesi * Hooke Kütüphanesi * Sackler Kütüphanesi * Radcliffe Bilim Kütüphanesi Müzeler * Ashmolean Müzesi (sanat ve tarih müzesi) * Pitt Rivers Müzesi (antropoloji ve kazıbilim (arkeoloji) müzesi) * Oxford Üniversitesi Doğa Tarihi Müzesi * Bilim Tarihi Müzesi
![]() |
![]() |
Cevap : Oxford Üniversitesi |
![]() |
![]() |
#2 |
family
|
![]() Cevap : Oxford ÜniversitesiOxford bana hayal gibi gelirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de birkaç sene sonra deneyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük hedefileriniz varsa deneyin derim ![]() |
![]() |
![]() |
|