![]() |
Mazeret Sınavına Girmek Için Izin Dilekçe örneği |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Mazeret Sınavına Girmek Için Izin Dilekçe örneği Tarih: … ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekli belgede belirtilen mazeretim nedeniyle final sınavına giremediğim dersin/derslerin mazeret sınavına girebilmem için gereken iznin verilmesini saygılarımla arz ederim ![]() İmza : Adı, Soyadı : Fakülte No : Bölümü : Telefon No : Mazeret Nedeni : Mazeret Nedeniyle Final Sınavına Girilemeyen Ders/Dersler: Dersin Adı Öğretim Üyesi Sınav Tarihi Saati ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mazereti Süresince “Mazeret Sınavı Talep Ettiği Ders/Derslere” Girip Girmediği: EVET GİRDİM HAYIR GİRMEDİM Mazereti Süresince Girdiği Diğer Sınavları : Dersin Adı Öğretim Üyesi Sınav Tarihi Saati ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ……………… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ek: Sağlık Raporu
![]() |
|