![]() |
En çok Kaçak Elektrik Kullanan 6 Il |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() En çok Kaçak Elektrik Kullanan 6 IlEn çok kaçak elektrik kullanan 6 il ![]() EPDK, elektrikte kayıp-kaçak oranında vahim durumu ortaya koyarken, yeni hedefleri de belirledi ![]() EPDK'nın Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlarına göre, en yüksek kayıp kaçak oranı, Diyarbakır-Mardin-Siirt-Şanlıurfa-Batman-Şırnak bölgesinde faaliyet gösteren Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, en düşük kayıp-kaçak oranı ise İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AYEDAŞ) bölgesinde ![]() Dicle bölgesinde 2011'de yüzde 60,96 olarak kabul edilen elektrikteki kayıp-kaçak oranının, 2015'te yüzde 29,01'e indirilmesi hedefleniyor ![]() ![]() En düşük kayıp-kaçak oranı, yüzde 7,12 ile AYEDAŞ bölgesinde ![]() ![]() EPDK'nın Resmi Gazetede yayımlanan kararına göre, 2011- 2015 uygulama dönemine ilişkin dağıtım faaliyeti kayıp kaçak hedefi (KKH) oranları şöyle: ![]() Akşam
![]() |
|