Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyorsunuz, suyu, tercih

Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?

Eski 07-22-2010   #1
buyuce

Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?

Sular da türlü türlü Ben mesela Hamidiye su'yu tercih ederdim fakat artık Saka Su içmeye gayret gösteriyorum tadını daha çok seviyorum Peki ya siz hangi suyu tercih ediyosunuz dışarıda yoldayken vs? Saka? Hayat? Danone? vss
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hangi Suyu Tercih Ediyorsunuz?

Eski 07-23-2010   #2
Şengül Şirin

Benim tercihim sırma su

Eski 07-23-2010   #3
Aragorn561

saka en verimli sudur,içeriğine bakılırsa diğerlere oranla ne demek istediğimi anlarsınız

saka içmeye gayret ediyorum ama yazın ortasındayız ne buluyosam içiyorum valla

Eski 07-23-2010   #4
[KAPLAN]

Erikli tercih ediyorum ancak çok özel bir nedeni olduğunu söyleyemem
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-24-2010   #5
ysnkrks

Ben cemil abinin suyundan içiyorum valla Ama çok tatlı napıyım :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-03-2010   #6
buyuce

Bunu bi yerden alıntı yapıyorum:

PH'indeğerinin önemi anlatmakla bitmez*
Asagida birkaci var*
ama kanin %95'i sudur ve kanin PH seviyesi 7,45'tir, kandaki asiditeyi elimine etmek icin PH'i yuksek sulari icmek lazim, bir marka, sanirim Saka 8,22 PH seviyesi ile ilgili reklam yapiyor, zaten Avrupa hatta japonya da bile cok tercih ediliyormus Arastirdim Turkiye'de de en yuksek PH 8,22 gorunuyor*
* Kandaki asit seviyesini düşürmeye yardımcı olur*
* Kandaki laktik asit artışını yavaşlatıp, fiziksel aktivite sırasında performansı arttırır*
* Kilo kaybıyla mücadeleye yardımcı olur çünkü, kandaki asit seviyesi yükseldikçe vücut daha çok yağ depolamaktadır*
* Antioksidan etkisi vardir (Hücreleri serbest radikallerden koruyup, oksijene dönüştürmeye yardımcı olur)*
* Yaşlanmayı yavaşlatıcı etkisi vardır*
* Kolestrol’ü düşürmeye yardımcı olur*
* Vücuttan asidik maddelerin daha rahat atılımına yardımcı olur, asidik olan idrarı nötralize etmeye yardımcı olur*
* Kahve ve alkol gibi maddelerin asidik etkilerini düşürmeye yardımcı olur*

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com