![]() |
Kadın ve Bilgisayar |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Kadın ve BilgisayarBilgisayar Bir Kadınla Satranç Oynarsa Sonuç Ne Olur? Birinci müsabaka : Kadın: Bilgisayar söyle bakalım saçlarımın yeni modelini nasıl buldun? Bilgisayar: Böyle çok güzel olmuşsunuz efendim ![]() Kadın: Önceden güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır önceden de güzeldiniz ama böyle çok güzel olmuşsunuz efendim ![]() Kadın: Önceden bu kadar güzel değildim yani? Bilgisayar: Hayır efendim önceden de çok güzeldiniz ![]() Kadın: Şimdi pek o kadar güzel olmamışım ama? (Bilgisayar terk eder) İkinci müsabaka : Kadın: Bilgisayar, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ben ![]() Bilgisayar: Pek mutlu değilsiniz zaten efendim, ayrılın bence ![]() Kadın: Ama onu seviyorum ![]() Bilgisayar: O zaman konuşarak sorunlarınızı cözmeyi denemelisiniz ![]() Kadın: Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanın ![]() Bilgisayar: O zaman mail atın, görüşmeyeceğinizi söyleyin? Kadın: Hayır ondan ayrılamam ![]() Bilgisayar: Kendinize biraz zaman tanıyın, duygularınız düsünceleriniz netleşsin ![]() Kadın: Ne istediğimi biliyorum ben ![]() ![]() (Bilgisayar terkeder) Üçüncü müsabaka: Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun ![]() (Bilgisayar terk eder) ![]() |
![]() |
![]() |
|