![]() |
KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Bugün Yani 31 Ekim Itibari Ile Yapıldı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Bugün Yani 31 Ekim Itibari Ile Yapıldı.KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı
Bilindiği üzere son yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında soruların çalınması ile Eğitim bilimleri için sınav tekrarı yapılacağı duyurulmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() Sınavdan Notlar Türkiye’de 81 il merkezinde ve KKTC’de Lefkoşa’da, olağanüstü güvenlik önlemleri altında yapılan sınava, öğretmen adayı 294 bin 909 aday katıldı ![]() ![]() ![]() Sınav başlamadan önce emniyet görevlileri tarafından kimlik ve güvenlik kontrolleri yapılarak binalara alınan adaylara, sınav süresince yeni belirlenen kurallar uygulandı ![]() ![]() ![]() Adaylara, kalem, silgi, kalemtıraş, su, şeker ve peçete, ÖSYM tarafından dağıtıldı ![]() Birkaç yıl önce başlatılan sınav esnasında tuvalete gidebilme izni, KPSS’de soruların sızdırıldığı iddiaları nedeniyle kaldırıldığı için, sağlık raporu bulunanlar hariç adaylara sınav sırasında tuvalete gitme izni verilmedi ![]() Sınav Sonuçları Sınav sonuçları, adayların adreslerine sınav sonuç belgesiyle bildirilecek ![]() ![]() ![]() AA
![]() |
|