Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilimleri, bugün, eğitim, ekim, itibari, kpss, sınavı, yapıldı

KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Bugün Yani 31 Ekim Itibari Ile Yapıldı.

Eski 10-31-2010   #1
Şengül Şirin

KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Bugün Yani 31 Ekim Itibari Ile Yapıldı.

KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı

Bilindiği üzere son yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavında soruların çalınması ile Eğitim bilimleri için sınav tekrarı yapılacağı duyurulmuştuİptal edin KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı bugün yani 31 ekim itibari ile yapıldı31 Ekim Pazar günü yapılan KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı saat 1200′de sona erdi

Sınavdan Notlar

Türkiye’de 81 il merkezinde ve KKTC’de Lefkoşa’da, olağanüstü güvenlik önlemleri altında yapılan sınava, öğretmen adayı 294 bin 909 aday katıldı Polisler hariç toplam 40 bin 800 ÖSYM görevlisinin gözetimi altında geçen sınavda, adaylara 120 soru yöneltilerek 150 dakika süre verildi Adaylara sınavda Gelişim Psikolojisi, Öğrenme Psikolojisi, Ölçme ve Değerlendirme, Program Geliştirme, Öğretim Metotları ve Rehberlik konularında sorular yöneltildi

Sınav başlamadan önce emniyet görevlileri tarafından kimlik ve güvenlik kontrolleri yapılarak binalara alınan adaylara, sınav süresince yeni belirlenen kurallar uygulandı Adayların üzerleri, cep telefonu, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlara karşı hem elle, hem de dedektörle tek tek arandı Adaylar ayrıca saç tokalarından metal paraya kadar aranarak, aksesuar veya araç gereçle sınava girmelerine izin verilmedi

Adaylara, kalem, silgi, kalemtıraş, su, şeker ve peçete, ÖSYM tarafından dağıtıldı
Birkaç yıl önce başlatılan sınav esnasında tuvalete gidebilme izni, KPSS’de soruların sızdırıldığı iddiaları nedeniyle kaldırıldığı için, sağlık raporu bulunanlar hariç adaylara sınav sırasında tuvalete gitme izni verilmedi

Sınav Sonuçları

Sınav sonuçları, adayların adreslerine sınav sonuç belgesiyle bildirilecek Bu belgede adayların teste verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSSP10 puanı yer alacak Adaylar ayrıca sınav sonuçlarını internet yoluyla da öğrenebilecek
AA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com