Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alibey, badem, ünver, şekeri

Badem Şekeri - Ünver ALİBEY

Eski 10-19-2010   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Badem Şekeri - Ünver ALİBEY



Badem Şekeri
Badem Şekeri - Ünver ALİBEY

KİTABIN ADI: Badem Şekeri
KİTABIN TÜRÜ: Roman
KİTABIN YAZARI: Ünver ALİBEY
KİTABIN YAYINEVİ: GOA Yayıncılık

“Kırık bir kalple İstanbul’a kesin dönüş yapan Nazlı havaalanında taksiye binerken başına geleceklerden habersizdir elbette Genç kız kendini ürkütücü garip bir maceranın tam ortasında bulur Şekercide neler dönmektedir? Nazlı’nın hayatı tehlikede midir? Peki o yakışıklı şoför aslında kimdir?


Badem şekeri gibi masum bir tutkunun insanın başına ne gibi işler açacağının hikâyesini yüzünüzde bir tebessümle okumaya doyamayacak ve her iki sayfada bir ağzınıza bir badem şekeri atmadan edemeyeceksiniz Londra’dan İstanbul’un sosyetik kulüplerine özel okullarına oradan da pop dünyasının skandallarına kadar uzanan heyecanlı bir hikâye…”

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.