|
|
Konu Araçları |
eğitimi or en, ucuz, üniversite, üniversiteler, yurdışında |
Yurdışında Üniversite Eğitimi/En Ucuz Üniversiteler |
10-16-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Yurdışında Üniversite Eğitimi/En Ucuz ÜniversitelerYurdışında Üniversite Eğitimi
Üniversite hayali ile sınavlara girip başarısız olduysanız veya yurt dışında okuma hayaliniz var ise işte size fırsatlarHer bütçeye göre yurt dışında eğitim alınabilecek üniversiteler çok cazip fiyatlar ile karşınıza geliyor300 Dolardan başlayan fiyatlar ile eğitim fırsatı sunan üniversilerin tam listesini aşağıda bulabilirsiniz Türkiye’nin 6 ilinde sınavsız eğitim olanağı sunacak olan 22 ülkenin üniversiteleri 17 IEFT Yurtdışı Eğitim fuarlarında bir araya gelecek 300 $’dan başlayan yıllık ücretleri ile fuara katılacak olan okullar birçok burs imkanı da veriyor İşte dünyada Türklerin okuyabileceği en ucuz okullar ve fiyatları: En Ucuz Üniversiteler Norveç Oslo Üniversitesi Ülke: Norveç Okul: Oslo Üniversitesi Fiyatı: 300 USD Ecole Normale Super, eure de Lyon Ülke: Fransa Okul: Ecole Normale Super, eure de Lyon Fiyatı: 300 USD Berlin’deki Humbolt Üniversitesi Ülke: Almanya Okul: Berlin’deki Humbolt Üniversitesi Fiyatı: 300 USD Helsinki Üniversitesi Ülke: Finlandiya Okul: Helsinki Üniv Fiyatı: 300 USD Lund Üniversitesi Ülke: İsveç Okul: Lund Üniv Fiyatı: 300 USD Uppsala Üniversitesi Ülke: İsveç Okul: Uppsala Üniv Fiyatı: 300 USD University of Vienna Üniversitesi Ülke: Avusturya Okul: University of Vienna Fiyatı: 600 USD University of Antwerp Ülke: Belçika Okul: University of Antwerp Fiyatı: 900 USD University of Frankfurt Ülke: Almanya Okul: University of Frankfurt Fiyatı: 1000 USD University of Geneva Ülke: İsviçre Okul: University of Geneva Fiyatı: 1000 USD Ecole Normale Superieure, Paris Ülke: Fransa Okul: Ecole Normale Superieure, Paris Fiyatı: 1000 USD ETH Zurich Üniversitesi Ülke: İsviçre Okul: ETH Zurich Fiyatı: 1250 USD University of Bern Ülke: İsviçre Okul: University of Bern Fiyatı: 1300 USD
Okul: University of Barcelona Fiyatı: 1300 USD University of Zurich Ülke: İsviçre Okul: University of Zurich Fiyatı: 1500 USD Heidelberg University Ülke: Almanya Okul: Heidelberg University Fiyatı: 1560 USD Münih Teknik Üniversitesi Ülke: Almanya Okul: Münih Teknik Üniversitesi Fiyatı: 1600 USD University of Bologna Ülke: İtalya Okul: University of Bologna Fiyatı: 1800 USD Moscow State University Ülke: Rusya Okul: Moscow State University Fiyatı: 3200 USD Pekin University Ülke: Çin Okul: Pekin University Fiyatı: 4500 USD University of Tokyo Ülke: Japonya Okul: University of Tokyo Fiyatı: 5200 USD Kyoto University Ülke: Japonya Okul: Kyoto University Fiyatı: 5200 USD South Seattle Community College Ülke: ABD Okul: South Seattle Community College Fiyatı: 5500 USD StMonica College Ülke: ABD Okul: StMonica College Fiyatı: 5730 USD