|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2010, bölümü, endüstri, mühendisliği, puanları, puanları or endüstri, taban |
![]() |
Endüstri Mühendisliği Taban Puanları/Endüstri Mühendisliği Bölümü 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Endüstri Mühendisliği Taban Puanları/Endüstri Mühendisliği Bölümü 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin Endüstri Mühendisliği Puanları
Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Endüstri Mühendisliği Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 543 ![]() KOÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(Başarı Burslu) 540 ![]() BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Kapsamlı Burslu) 535 ![]() TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Üstün Başarı Bursu) 534 ![]() ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 527 ![]() İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İşletme Fakültesi Endüstri Mühendisliği 513 ![]() TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 511 ![]() GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Ve Teknoloji Fakültesi Endüstri Mühendisliği 508 ![]() BİLKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Destek Burslu) 504 ![]() KOÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(Destek Burslu) 500 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) 491 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 489 ![]() YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği 486 ![]() BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 485 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) 485 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(Burslu) 483 ![]() YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Makine Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 475 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 473 ![]() KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 471 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 471 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 468 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 468 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(Burslu) 466 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 466 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Onur Burslu) 465 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 459 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 458 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(Burslu) 457 ![]() MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 457 ![]() YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 456 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 455 ![]() GAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 454 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 452 ![]() HALİÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 449 ![]() ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 445 ![]() BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 445 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 445 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Başarı Burslu) 444 ![]() İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Ve Tasarım Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 443 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(Burslu) 439 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(%75 Burslu) 438 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 438 ![]() ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 435 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 435 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 432 ![]() BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 432 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 431 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 431 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 430 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 430 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce) 429 ![]() YAŞAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 428 ![]() GEDİZ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Burslu) 427 ![]() BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%25 Burslu) 425 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği 423 ![]() YALOVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 418 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 418 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 413 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 413 ![]() KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 411 ![]() DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 411 ![]() BEYKENT ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(%50 Burslu) 409 ![]() ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 403 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 402 ![]() İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(%50 Burslu) 401 ![]() ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Destek Burslu) 401 ![]() KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 400 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 395 ![]() KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 391 ![]() KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 383 ![]() MALTEPE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 382 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İkinci Öğretim) 381 ![]() İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (İngilizce)(%50 Burslu) 381 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 380 ![]() HALİÇ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 380 ![]() ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 378 ![]() FATİH ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(%50 Burslu) 373 ![]() DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Türkçe)(%50 Burslu) 369 ![]() İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) 348 ![]() SAKARYA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği (Uzaktan Eğitim) 326 ![]()
![]() |
|