Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deniz, serisi, tanrıça, tanrıçası

Deniz Tanrıçası: Tanrıça Serisi 1

Eski 10-10-2010   #1
Şengül Şirin

Deniz Tanrıçası: Tanrıça Serisi 1

GECE EVİ SERİSİNİN YAZARI PC CASTTAN TUTKUNU OLACAĞINIZ YEPYENİ BİR SERİ

TANRIÇA SERİSİNİN BİRİNCİ KİTABI

DENİZ TANRIÇASI

Kim bir tanrıça olmak istemez ki? Buradaki ilginç aşk hikâyeleri keskin karakterler ve zekice diyaloglarla dolu

Romantic Times

Deniz Tanrıçası kesinlikle bu zamana kadar okuduğum en farklı fantastik romans Başından sonuna kadar sürprizlerin hiç sonu yok Kitapları o kadar keskin ki bir çocuk gibi imkânsıza inanma payı bırakıyor Çok sevdim!

Sharon Sala

Fantastik tutkunlarının büyük zevk alacağı bir kitap

Christopher Moore

Aksiyon dolu eğlenceli fantastik bir eser PC Cast klasik fantastik öğeleri unutamayacağınız bir hikâye içinde işlemiş

Kesinlikle tavsiye ediyorum

KD Wentworth

Eğlenceli ¤¤¤¤i ilginç diyaloglar var İyinin kötüye modern kolaylıkların eski kültüre karşı savaşında bir parça Güzel ve Çirkini andıran bu seri sizi büyüleyici bir fantastik dünyaya taşıyacak

Romance Reviewer

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com