|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlayacak, başvurular, boş, kontenjanlara, yapılacak, yarın, yerleştirme, üniversitelerdeki |
![]() |
Üniversitelerdeki Boş Kontenjanlara Yapılacak Ek Yerleştirme Için Başvurular Yarın Başlayacak. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Üniversitelerdeki Boş Kontenjanlara Yapılacak Ek Yerleştirme Için Başvurular Yarın Başlayacak.Üniversitelerdeki boş kontenjanlara yapılacak ek yerleştirme için başvurular yarın başlayacak ![]() Adaylar 11 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecek ![]() Üniversite için şansını yeniden denemek isteyenler, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra açılan kontenjanlara başvurabilecek ![]() Adaylar, 2010-ÖSYS ek yerleştirme tercihlerini, yarından itibaren 11 Ekime kadar başvuru merkezleri aracılığıyla veya internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacak ![]() ![]() ![]() Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formu'na, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin ''http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adaylar, tercihlerini başvuru merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3 TL tutarındaki hizmet ücreti dışında başka bir ücret ödemeyecek ![]() ![]() 2010-ÖSYS ek yerleştirme kurallarına ilişkin bilgiler, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda yer alacak ![]() ![]() Ek yerleştirme işlemleri, 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda belirtilen esaslara göre yapılacak ![]()
![]() |
|