Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlayacak, başvurular, boş, kontenjanlara, yapılacak, yarın, yerleştirme, üniversitelerdeki

Üniversitelerdeki Boş Kontenjanlara Yapılacak Ek Yerleştirme Için Başvurular Yarın Başlayacak.

Eski 10-05-2010   #1
Şengül Şirin

Üniversitelerdeki Boş Kontenjanlara Yapılacak Ek Yerleştirme Için Başvurular Yarın Başlayacak.

Üniversitelerdeki boş kontenjanlara yapılacak ek yerleştirme için başvurular yarın başlayacak

Adaylar 11 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecek

Üniversite için şansını yeniden denemek isteyenler, 2010-2011 eğitim-öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra açılan kontenjanlara başvurabilecek

Adaylar, 2010-ÖSYS ek yerleştirme tercihlerini, yarından itibaren 11 Ekime kadar başvuru merkezleri aracılığıyla veya internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapacak 2010-ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM sınav merkezi yöneticilikleri ÖSYS'de başvuru merkezi olarak görev yapacak Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacak

Adaylar, 2010-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formu'na, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin ''http://wwwosymgovtr'' internet adresinden ulaşabilecekler Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak

Adaylar, tercihlerini başvuru merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3 TL tutarındaki hizmet ücreti dışında başka bir ücret ödemeyecek Posta ile ÖSYM'ye gönderilen tercih formları işleme alınmayacak

2010-ÖSYS ek yerleştirme kurallarına ilişkin bilgiler, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda yer alacak Ek yerleştirme için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor

Ek yerleştirme işlemleri, 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2010-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda belirtilen esaslara göre yapılacak

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com